Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bosna-Boys Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3118
Bosna-Boys 5kyfall Football Club
5...3...2 Tactiek Avada-kadavra
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 39.3
very good Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Kielich de bal onder controle te krijgen. Prokop rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balković. Balković krijgt een gele kaart. Prokop is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polster zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt da dalt de bal. Rolfes is nu in balbezit. Rolfes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło met een sublieme pass. Rolfes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfes schiet op doel. Semenowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - 5kyfall Football Club 0:1

19e minuut.
Oprean speelt de bal door. Walendziuk rent richting de bal. Numanagić verovert de bal door een tackle van achteren. Numanagić haalt uit met een fantastische trap. Belea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea geeft een lange en hoge pass. Prokop kopt de bal weg. Rolfes is nu in balbezit. Rolfes schiet op doel. Semenowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mączewski geeft een hoge lob. Rolfes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfes speelt de bal door. Herrlich rent richting de bal. Herrlich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Balković rent richting de bal. Balković passt de bal zonder na te denken. Zawadziłło met een sublieme pass. Rolfes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - 5kyfall Football Club 0:2

38e minuut.
Balković geeft een lange en hoge pass. Numanagić rent richting de bal. Numanagić passt de bal met de wreef. Englebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Englebert schiet op doel. Belea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Englebert rent richting de bal. Harringer begaat een overtreding. Englebert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oprean zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Numanagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Numanagić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna-Boys 49%, 5kyfall Football Club 51%.
Bosna-Boys - 5kyfall Football Club 0:2

64e minuut.
Lafleur rent richting de bal. Lafleur geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt da dalt de bal. Rolfes is nu in balbezit. Rolfes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lafleur is nu in balbezit. Englebert verovert de bal door een tackle van achteren. Numanagić rent richting de bal. Englebert rent richting de bal. Englebert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Englebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Numanagić is nu in balbezit. Walendziuk probeert naar een medespeler te passen. Numanagić is nu in balbezit. Numanagić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Numanagić is nu in balbezit. Lafleur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Numanagić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Numanagić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Belea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - 5kyfall Football Club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna-Boys 36%, 5kyfall Football Club 64%.
Bosna-Boys - 5kyfall Football Club 1:2