Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fontdor Gerona Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12207
Fontdor Gerona RFC Naginacze
Experimental 532 Tactiek 5-2-1-2 P
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 50.4
incredible Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Bond rent richting de bal. Joa onderschept slim de pass. Joa schiet op doel. Turone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Winkler probeert naar een medespeler te passen. Matouch is nu in balbezit. Matouch speelt de bal door. Kunčinas is nu in balbezit. Kunčinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Winkler speelt de bal door. Matouch probeert naar een medespeler te passen. Kunčinas rent richting de bal. Kunčinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - RFC Naginacze 1:0

12e minuut.
Winkler passt de bal met de wreef. do Futebol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestoni rent richting de bal. do Futebol verovert de bal door een tackle van achteren. do Futebol haalt uit met een fantastische trap. Riguer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Maršan passt de bal zonder na te denken. Joa is nu in balbezit. Bond begaat een overtreding. Bond krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Matouch rent richting de bal. Matouch speelt de bal door. do Futebol rent richting de bal. do Futebol draait met de bal, schiet en ... Riguer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - RFC Naginacze 2:0

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turone trapt de bal weg. Matouch kopt de bal weg. do Futebol controleert de bal met de borst. do Futebol schiet op doel. Riguer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Korbut geeft een lange en hoge pass. Kunčinas kopt de bal weg. Rogoziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. do Futebol bereikt de bal nog maar net als eerste. do Futebol draait met de bal, schiet en ... Riguer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Joa controleert de bal met de borst. Winkler is nu in balbezit. Winkler passt de bal zonder na te denken. Joa rent richting de bal. Joa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bond rent richting de bal. Bond geeft een lange en hoge pass. Kunčinas probeert naar een medespeler te passen. Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontdor Gerona 36%, RFC Naginacze 64%.
Fontdor Gerona - RFC Naginacze 2:0

49e minuut.
Winkler onderschept slim de pass. Winkler probeert naar een medespeler te passen. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut geeft de bal voor. Kunčinas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Winkler passt de bal zonder na te denken. Kunčinas rent richting de bal. Hamari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hamari krijgt een gele kaart. Kunčinas raakt geblesseerd tijdens het duel. do Futebol komt bij de bal en schiet. Riguer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - RFC Naginacze 3:0

57e minuut.
Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberto begaat een overtreding. Winkler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Winkler met een snel genomen vrije trap. Kunčinas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Giemzik komt het veld opgelopen. Zamachowski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Joa rent richting de bal. Bond onderschept slim de pass. Bond geeft een lange en hoge pass. do Futebol is nu in balbezit. do Futebol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pestoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Futebol bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. do Futebol is nu in balbezit. do Futebol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - RFC Naginacze 4:0

71e minuut.
Giemzik is nu in balbezit. Korbut onderschept slim de pass. Korbut geeft de bal voor. Kunčinas is nu in balbezit. Kunčinas draait met de bal, schiet en ... Zamachowski bokst de bal weg. Kunčinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunčinas schiet op doel. Zamachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Winkler speelt de bal door. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut geeft de bal voor. Kunčinas springt en kopt de bal. Zamachowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - RFC Naginacze 5:0

78e minuut.
Winkler met een sublieme pass. Daar is Korbut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korbut probeert naar een medespeler te passen. do Futebol rent richting de bal. do Futebol haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zamachowski bokst de bal weg.

81e minuut.
Korbut kopt de bal weg. Fleurquin rent richting de bal. do Futebol onderschept slim de pass. do Futebol draait met de bal, schiet en ... Zamachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - RFC Naginacze 6:0

85e minuut.
Korbut passt de bal in één keer door. Winkler is nu in balbezit. Winkler passt de bal zonder na te denken. Matouch is nu in balbezit. Matouch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Panamenho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dąbkowski de bal. Kunčinas verovert de bal door een tackle van achteren. Kunčinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - RFC Naginacze 7:0

88e minuut.
Joa passt de bal met de wreef. Fleurquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleurquin passt de bal met de wreef. do Futebol is nu in balbezit. do Futebol draait met de bal, schiet en ... Zamachowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontdor Gerona 34%, RFC Naginacze 66%.
Fontdor Gerona - RFC Naginacze 7:0