Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FCM 8CAU Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3258
FCM 8CAU Drejanchester United
FCM Tactiek baraj
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 16
60.7 gemiddelde waardering 53.3
formidabel Schieten solide
solide Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Pruneri kopt de bal weg. Galvis is nu in balbezit. Galvis speelt de bal door. Cargnelutti is nu in balbezit. Cargnelutti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCM 8CAU - Drejanchester United 1:0

6e minuut.
Mândreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu passt de bal in één keer door. Monterrosa rent richting de bal. Ganzengeile onderschept slim de pass. Ganzengeile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCM 8CAU - Drejanchester United 1:1

9e minuut.
Sánchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galvis met een snelle inworp. Pruneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruneri schiet op doel. Matter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ahlfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlfeld geeft de bal voor. Galvis is nu in balbezit. Galvis geeft een lange en hoge pass. Cargnelutti maakt een snoekduik en kopt de bal. Matter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM 8CAU - Drejanchester United 2:1

13e minuut.
de Reinaldes met de inworp. Bulajić probeert naar een medespeler te passen. Zabala is nu in balbezit. Cargnelutti onderschept slim de pass. Cargnelutti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Grnčarov geeft de bal voor. Latza kan de bal niet met de borst controleren. Cargnelutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić rent richting de bal. Bulajić draait met de bal, schiet en ... Matter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulajić met een snelle inworp. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargnelutti verovert de bal door een tackle van achteren. Cargnelutti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Latza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balaban komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM 8CAU 38%, Drejanchester United 62%.
FCM 8CAU - Drejanchester United 2:1

50e minuut.
Bulajić met een snelle inworp. Pruneri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez. Pruneri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pruneri komt bij de bal en schiet. Paal!

53e minuut.
Wideradzki kopt de bal weg. Cargnelutti heeft problemen om de bal te vangen. Zabala is nu in balbezit. Cargnelutti onderschept slim de pass. Cargnelutti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bulajić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pruneri de bal. Kosman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kosman krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Daar is Codrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahlfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez begaat een overtreding. Sánchez krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Sánchez geeft een hoge lob. Ganzengeile bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganzengeile passt de bal in één keer door. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Stijnen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Pruneri rent richting de bal. Pruneri passt de bal in één keer door. Bulajić probeert naar een medespeler te passen. Cargnelutti rent richting de bal. Cargnelutti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jarmolik kopt de bal weg. Galvis is nu in balbezit. Galvis passt de bal in één keer door. Daar is Wideradzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wideradzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matter met een harde bal richting middenveld. Monterrosa rent richting de bal. Ganzengeile onderschept slim de pass. Ganzengeile schiet op doel. Stijnen bokst de bal weg.

80e minuut.
Bulajić passt de bal in één keer door. Pruneri rent richting de bal. Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruneri onderschept slim de pass. Pruneri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Galvis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosman begaat een overtreding. Galvis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galvis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wideradzki krijgt zijn hoofd ertegen. Matter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM 8CAU - Drejanchester United 3:1

89e minuut.
Grnčarov probeert naar een medespeler te passen. Codrea heeft problemen om de bal te vangen. Ganzengeile bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea rent richting de bal. Codrea schiet op doel. Stijnen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM 8CAU 38%, Drejanchester United 62%.
FCM 8CAU - Drejanchester United 3:1