Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Oida Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11369
FC Oida Honeycomb City
4-3-2-1 Tactiek 4-4-2 defend
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen good


8e minuut.
Delap kopt de bal weg. Walewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina verovert de bal door een tackle van achteren. Marina schiet op doel. Leventis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oida - Honeycomb City 1:0

10e minuut.
Hejnal geeft een hoge lob. Delap kopt de bal weg. Bulidža heeft problemen om de bal te vangen. Marina rent richting de bal. Marina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Auwerx rent richting de bal. Auwerx geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geben zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turba geeft een hoge lob. Leventis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Râpanu controleert de bal met de borst. Panji is nu in balbezit. Râpanu begaat een overtreding. Râpanu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Marina verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Marina de bal. Marina passt de bal in één keer door. Delap bereikt de bal nog maar net als eerste. Delap draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Neudorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejnal onderschept slim de pass. Bugatto maakt een afschuwelijke overtreding. Hejnal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hejnal kan niet meer verder spelen. Figaro komt het veld opgelopen. Turba met een snel genomen vrije trap. Leventis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Walewski geeft een lange en hoge pass. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaćić. Gaćić krijgt een gele kaart. Staszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Staszewski met een snel genomen vrije trap. Panji springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Panji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panji passt de bal met de wreef. Ulrich controleert de bal met de borst. Neudorfer geeft een lange en hoge pass. Figo probeert de bal met de borst te controleren. Ciubotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Figaro is nu in balbezit. Figaro geeft een hoge lob. Walewski rent richting de bal. Marina onderschept slim de pass. Marina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Marina kopt de bal weg. Delap is nu in balbezit. Walewski onderschept slim de pass. Marina onderschept slim de pass. Marina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Neudorfer passt de bal met de wreef. Bulidža bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulidža passt de bal zonder na te denken. Panji bereikt de bal nog maar net als eerste. Panji schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Turba de bal. Turba geeft een hoge lob. Delap kopt de bal weg. Marina is nu in balbezit. Marina schiet op doel. Leventis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Auwerx is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ulrich speelt de bal door. Panji rent richting de bal. Panji passt de bal met de wreef. Staszewski rent richting de bal. Staszewski schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oida 45%, Honeycomb City 55%.
FC Oida - Honeycomb City 1:0

53e minuut.
Turba rent richting de bal. Turba geeft een lange en hoge pass. Daar is Walewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marina is nu in balbezit. Marina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oida - Honeycomb City 2:0

57e minuut.
Marina rent richting de bal. Walewski begaat een overtreding. Marina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marina maakt een snoekduik en kopt de bal. Leventis bokst de bal weg.

60e minuut.
Doeltrap. Ćwiacz komt het veld opgelopen. Leventis trapt de bal weg van het doel. Ćwiacz kopt de bal weg. Panji rent richting de bal. Panji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Turba geeft een hoge lob. Delap kopt de bal weg. Marina heeft problemen om de bal te vangen. Delap bereikt de bal nog maar net als eerste. Delap schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Geben speelt de bal door. Gaćić is nu in balbezit. Turba met een sublieme pass. Delap rent richting de bal. Delap schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Walewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bugatto rent richting de bal. Figaro onderschept slim de pass. Figaro geeft de bal voor. Delap rent richting de bal. Leventis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Doeltrap. Webber komt het veld opgelopen. Somoš komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Bugatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delap bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto begaat een overtreding. Bugatto krijgt een gele kaart. Delap raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Delap kan niet meer verder spelen. Azzino komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bulidža heeft problemen om de bal te vangen. Turba is nu in balbezit. Turba speelt de bal door. Marina is nu in balbezit. Marina schiet op doel. Somoš bokst de bal weg.

77e minuut.
Auwerx probeert naar een medespeler te passen. Bulidža kan de bal niet met de borst controleren. Auwerx rent richting de bal. Marina onderschept slim de pass. Marina geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oida 37%, Honeycomb City 63%.
FC Oida - Honeycomb City 2:0