Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ASG Gorron Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2406
Brecé SP vypereur
541 Tactiek hip
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 35.7
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Klungelig pakt Caterincă de bal. Caterincă passt de bal zonder na te denken. Malek speelt de bal door. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Malek probeert naar een medespeler te passen. Aloupogiannis is nu in balbezit. Benoît legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aloupogiannis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jacoszek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Caterincă geeft een hoge lob. Aloupogiannis kan de bal niet met de borst controleren. Jacoszek rent richting de bal. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Wieruchowski de bal. Đinđić kopt de bal weg. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek geeft een lange en hoge pass. Benoît controleert de bal met de borst. Mahut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Malek rent richting de bal. Malek geeft de bal voor. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis schiet op doel. Mahut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - vypereur 1:0

18e minuut.
Byrdziak passt de bal met de wreef. Jacoszek met een sublieme pass. Pironti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - vypereur 2:0

20e minuut.
Hoarau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pironti bereikt de bal nog maar net als eerste. Raavik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pironti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jacoszek wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ülevain passt de bal zonder na te denken. Byrdziak rent richting de bal. Byrdziak passt de bal zonder na te denken. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - vypereur 3:0

24e minuut.
Posso passt de bal zonder na te denken. Byrdziak controleert de bal met de borst. Byrdziak met een sublieme pass. Aloupogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Đinđić is nu in balbezit. Wieruchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wieruchowski passt de bal met de wreef. Malaquias is nu in balbezit. Malaquias draait met de bal, schiet en ... Glonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Aloupogiannis schiet op doel. Benoît probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Byrdziak rent richting de bal. Byrdziak geeft de bal voor. Aloupogiannis maakt een snoekduik en kopt de bal. Mahut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - vypereur 4:0

34e minuut.
Hoarau met een snelle inworp. Pironti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pironti met een sublieme pass. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brecé SP 30%, vypereur 70%.
Brecé SP - vypereur 4:0

46e minuut.
Médina komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ciribilli is nu in balbezit. Jacoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Jacoszek speelt de bal door. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Raavik verovert de bal door een tackle van achteren. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Estévès komt het veld opgelopen. Marina komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Đinđić met een sublieme pass. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek geeft de bal voor. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - vypereur 5:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teixeira komt het veld opgelopen. Achmistrowicz-Wachmistrowicz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pfingstner passt de bal met de wreef. Malek is nu in balbezit. Malek passt de bal zonder na te denken. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Laurent met een sublieme pass. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Raavik ... Strafschop! Aloupogiannis raakt geblesseerd tijdens het duel. Jacoszek neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Médina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - vypereur 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brecé SP 20%, vypereur 80%.
Brecé SP - vypereur 6:0