Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Targu Mures Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2840
FC Targu Mures avantatu
nou Tactiek 541_m
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.4 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten very good
average Passen formidable
weak Verdedigen excellent


5e minuut.
Ferreguti rent richting de bal. Ferreguti met een sublieme pass. Despotidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Teodoru passt de bal met de wreef. Despotidis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Segura. Segura krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Dexler rent richting de bal. Dexler passt de bal met de wreef. Ivitz rent richting de bal. Meriem onderschept slim de pass. Meriem draait met de bal, schiet en ... Jagačanskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Maftei verovert de bal door een tackle van achteren. Maftei geeft de bal voor. Despotidis kopt de bal weg. Meriem rent richting de bal. Meriem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dowgiałło met een snelle inworp. Maftei is nu in balbezit. Maftei probeert naar een medespeler te passen. Meriem rent richting de bal. Meriem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jagačanskas trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Boniface de bal. Maftei probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Despotidis rent richting de bal. Despotidis passt de bal met de wreef. Ferreguti rent richting de bal. Ferreguti geeft de bal voor. Meriem springt en kopt de bal. Jagačanskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Daar is Meriem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivitz is nu in balbezit. Meriem verovert de bal door een tackle van achteren. Meriem haalt uit met een fantastische trap. Jagačanskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - avantatu 0:1

30e minuut.
Maftei passt de bal zonder na te denken. Dowgiałło geeft de bal voor. Meriem maakt een snoekduik en kopt de bal. Despotidis is nu in balbezit. Despotidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Despotidis geeft de bal voor. Hariton onderschept slim de pass. Dowgiałło kopt de bal weg. Meriem is nu in balbezit. Meriem haalt uit met een fantastische trap. Jagačanskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Despotidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotidis haalt uit met een fantastische trap. Jagačanskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - avantatu 0:2

41e minuut.
Klungelig pakt Paler de bal. Ferreguti geeft de bal voor. Meriem rent richting de bal. Meriem schiet op doel. Ivitz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dowgiałło neemt de hoekschop. Ivitz rent richting de bal. Meriem verovert de bal door een tackle van achteren. Meriem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Dinkov met een sublieme pass. Frątczak is nu in balbezit. Frątczak met een sublieme pass. Paler rent richting de bal. Paler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Targu Mures 80%, avantatu 20%.
FC Targu Mures - avantatu 0:2

46e minuut.
Vinčić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jagačanskas met een harde bal richting middenveld. Ferreguti kopt de bal weg. Klungelig pakt Despotidis de bal. Despotidis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Jagačanskas trapt de bal weg. Ferreguti geeft een hoge lob. Vinčić is nu in balbezit. Vinčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - avantatu 0:3

53e minuut.
Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez geeft de bal voor. Klungelig pakt Segura de bal. Vinčić is nu in balbezit. Vinčić haalt uit met een fantastische trap. Jagačanskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Despotidis rent richting de bal. Despotidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - avantatu 0:4

58e minuut.
Cortez geeft de bal voor. Vinčić rent richting de bal. Vinčić met een sublieme pass. Despotidis is nu in balbezit. Despotidis haalt uit met een fantastische trap. Jagačanskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ivitz is nu in balbezit. Ivitz geeft een hoge lob. Ferreguti kopt de bal weg. Despotidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotidis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Despotidis rent richting de bal. Despotidis haalt uit met een fantastische trap. Jagačanskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - avantatu 0:5

67e minuut.
Teodoru rent richting de bal. Paler onderschept slim de pass. Kalinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler onderschept slim de pass. Paler schiet op doel. Bariego bokst de bal weg.

71e minuut.
Ivitz heeft problemen om de bal te vangen. Despotidis rent richting de bal. Despotidis passt de bal met de wreef. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - avantatu 0:6

71e minuut.
Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak passt de bal in één keer door. Kamen rent richting de bal. Vinčić verovert de bal door een tackle van achteren. Vinčić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Maftei met de inworp. Dowgiałło speelt de bal door. Maftei heeft problemen om de bal te vangen. Maftei geeft een lange en hoge pass. Vinčić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Buitenspel voor Despotidis. Goede buitenspelval van de verdediging. Baldoli komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Saco Vértiz komt het veld opgelopen. Lamillo komt het veld opgelopen. Cortez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saco Vértiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saco Vértiz geeft een lange en hoge pass. Despotidis is nu in balbezit. Despotidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Boniface, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreguti rent richting de bal. Ferreguti passt de bal zonder na te denken. Despotidis is nu in balbezit. Despotidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ferreguti passt de bal met de wreef. Daar is Despotidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Despotidis passt de bal met de wreef. Vinčić rent richting de bal. Vinčić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

82e minuut.
Despotidis geeft de bal voor. Kamen is nu in balbezit. Vinčić verovert de bal door een tackle van achteren. Vinčić schiet op doel. Jagačanskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - avantatu 0:7

88e minuut.
Despotidis kopt de bal weg. Daar is Segura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinčić rent richting de bal. Vinčić draait met de bal, schiet en ... Jagačanskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - avantatu 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Targu Mures 74%, avantatu 26%.
FC Targu Mures - avantatu 0:8