Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:18
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Villanova Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2755
Villanova tapaz68
Normal Tactiek Spuenze
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 44.8
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


7e minuut.
Páramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos schiet op doel. Bencivegna probeert de bal aan de voet te houden. Pantaleo rent richting de bal. Pantaleo schiet op doel. Paal! Varischetti heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

10e minuut.
Pešterac speelt de bal door. Pantaleo is nu in balbezit. Pantaleo passt de bal zonder na te denken. Páramos is nu in balbezit. Páramos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Demeneghi met een sublieme pass. Re rent richting de bal. Carignano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carignano krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Vallebona probeert de bal aan de voet te houden. Páramos is nu in balbezit. Páramos passt de bal zonder na te denken. Pantaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantaleo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pešterac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešterac passt de bal met de wreef. Vallebona bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos onderschept slim de pass. Páramos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Della Camera bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos onderschept slim de pass. Páramos haalt uit met een fantastische trap. Varischetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frezzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Villanova - tapaz68 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villanova 63%, tapaz68 37%.
Villanova - tapaz68 0:1

47e minuut.
Vallebona geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pešterac met de inworp. Páramos rent richting de bal. Páramos draait met de bal, schiet en ... Frezzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Klungelig pakt Páramos de bal. Vallebona rent richting de bal. Vallebona probeert naar een medespeler te passen. Pantaleo rent richting de bal. Pantaleo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lambertini rent richting de bal. Lambertini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Almanno de bal. Almanno geeft een lange en hoge pass. Imovilli springt en kopt de bal. Gospodarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Pantaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantaleo passt de bal met de wreef. Carignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Carignano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Villanova - tapaz68 0:2

60e minuut.
Vallebona rent richting de bal. Pešterac verovert de bal door een tackle van achteren. Pešterac passt de bal zonder na te denken. Páramos is nu in balbezit. Páramos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pantaleo speelt de bal door. Páramos heeft problemen om de bal te vangen. Varischetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos onderschept slim de pass. Páramos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pešterac kopt de bal weg. Klungelig pakt Páramos de bal. Vallebona is nu in balbezit. Páramos onderschept slim de pass. Páramos schiet op doel. Frezzi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Della Camera bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos verovert de bal door een tackle van achteren. Páramos passt de bal in één keer door. Pantaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantaleo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pešterac speelt de bal door. Páramos is nu in balbezit. Páramos passt de bal zonder na te denken. Pantaleo is nu in balbezit. Pantaleo haalt uit met een fantastische trap. Frezzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Bencivegna geeft een lange en hoge pass. Kutílek kopt de bal weg. Daar is Della Camera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantaleo rent richting de bal. Pantaleo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kwietniak speelt de bal door. Pantaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantaleo passt de bal met de wreef. Páramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pešterac geeft de bal voor. Pantaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantaleo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Páramos de bal. Páramos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Pantaleo passt de bal met de wreef. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek met een sublieme pass. Páramos rent richting de bal. Páramos schiet op doel. Frezzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Vallebona rent richting de bal. Páramos verovert de bal door een tackle van achteren. Páramos met een sublieme pass. Pantaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantaleo haalt uit met een fantastische trap. Frezzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Villanova - tapaz68 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villanova 79%, tapaz68 21%.
Villanova - tapaz68 0:3