Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Alex UTD Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2757
Alex UTD Hunstnaton FC
AA-4132 Tactiek safe
59% Balbezit 41%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 3
38.3 gemiddelde waardering 41.5
matig Schieten goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Cichecki speelt de bal door. Papagiancupolo rent richting de bal. Papagiancupolo passt de bal in één keer door. Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex UTD - Hunstnaton FC 1:0

6e minuut.
Laaser geeft een lange en hoge pass. Ángel heeft problemen om de bal te vangen. Ángel passt de bal zonder na te denken. Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandro haalt uit met een fantastische trap. Benson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alessandro rent richting de bal. Alessandro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex UTD - Hunstnaton FC 2:0

11e minuut.
Miceli rent richting de bal. Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kożusznik krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Degabriele kopt de bal weg. Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Alessandro de bal. Alessandro schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex UTD - Hunstnaton FC 3:0

36e minuut.
Cassara rent richting de bal. Miceli is nu in balbezit. Miceli met een sublieme pass. Gouder is nu in balbezit. Gouder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ángel met de inworp. Gouder bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouder passt de bal zonder na te denken. Daar is Alessandro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alessandro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex UTD 45%, Hunstnaton FC 55%.
Alex UTD - Hunstnaton FC 3:0

46e minuut.
Lentini komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik passt de bal zonder na te denken. Papagiancupolo probeert naar een medespeler te passen. Lentini rent richting de bal. Lentini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alex UTD - Hunstnaton FC 4:0

62e minuut.
Cassara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassara speelt de bal door. Alessandro is nu in balbezit. Alessandro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Papagiancupolo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Na een snelle pass probeert Muża de bal onder controle te krijgen. Cassara met een sublieme pass. Alessandro rent richting de bal. Alessandro draait met de bal, schiet en ... Benson bokst de bal weg.

72e minuut.
Cassara speelt de bal door. Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peret legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alessandro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alessandro neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Miceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Miceli met een sublieme pass. Cassara is nu in balbezit. Cassara draait met de bal, schiet en ... Benson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Papagiancupolo is nu in balbezit. Papagiancupolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex UTD - Hunstnaton FC 5:0

76e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muża zal de hoekschop nemen. Doeltrap. Szkiełko trapt de bal weg. Alessandro rent richting de bal. Alessandro schiet op doel. Benson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex UTD 52%, Hunstnaton FC 48%.
Alex UTD - Hunstnaton FC 5:0