Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stars-Sosnowiec Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3802
Stars-Sosnowiec FC Lena
Attack Tactiek tojeto2
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 43.7
good Schieten solid
solid Passen average
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Jati verovert de bal door een tackle van achteren. Jati heeft problemen om de bal te vangen. Jati met een sublieme pass. Purić is nu in balbezit. Purić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Borejko verovert de bal door een tackle van achteren. González Cordero geeft een hoge lob. Daar is van Bronckhorst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 1:0

12e minuut.
Radziński rent richting de bal. Radziński passt de bal zonder na te denken. González Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bušovský onderschept slim de pass. Inworp. Radziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Boczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cackowski rent richting de bal. Boczkowski onderschept slim de pass. Boczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 1:1

26e minuut.
Kondrat passt de bal zonder na te denken. Sieńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jati rent richting de bal. Jati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Misztal passt de bal in één keer door. Daar is Jati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jati met een sublieme pass. Dzierżak is nu in balbezit. Dzierżak speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars-Sosnowiec 48%, FC Lena 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stars-Sosnowiec - FC Lena 1:1

46e minuut.
Strzeliński onderschept slim de pass. Del Piero rent richting de bal. Jati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jati krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Misztal speelt de bal door. Radziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziński passt de bal zonder na te denken. Boczkowski rent richting de bal. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Neonakis komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Misztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztal speelt de bal door. Tấn Phát speelt de bal door. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cackowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cackowski geeft een lange en hoge pass. van Bronckhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero onderschept slim de pass. Del Piero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Tymieniecki met een snelle inworp. Radziński rent richting de bal. Radziński geeft een lange en hoge pass. Purić rent richting de bal. Purić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars-Sosnowiec 58%, FC Lena 42%.
Stars-Sosnowiec - FC Lena 1:2