Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 09:30
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Leslie Park
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6663
Islington Indifference AS Rembang
352_OFF_WIDE_v1 Tactiek asrtactics
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
64.1 gemiddelde waardering 46.6
uitmuntend Schieten solide
formidabel Passen goed
goed Verdedigen goed


9e minuut.
Jatinegara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melville zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uusitupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusitupa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sembiring trapt de bal weg. Isharudin kopt de bal weg. Macdonald probeert naar een medespeler te passen. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - AS Rembang 1:0

11e minuut.
Isharudin passt de bal zonder na te denken. Macdonald speelt de bal door. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari schiet op doel. Sembiring probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - AS Rembang 2:0

16e minuut.
Macdonald passt de bal zonder na te denken. Price rent richting de bal. Price geeft een lange en hoge pass. Sanubari rent richting de bal. Sanubari haalt uit met een fantastische trap. Sembiring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jatinegara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanubari is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Macdonald neemt de hoekschop. Uusitupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusitupa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - AS Rembang 3:0

23e minuut.
Badil rent richting de bal. Badil geeft een hoge lob. Melville speelt de bal door. Uusitupa rent richting de bal. Uusitupa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jatinegara met een sublieme pass. Sanubari rent richting de bal. Sanubari passt de bal in één keer door. Uusitupa rent richting de bal. Uusitupa schiet op doel. Sembiring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Melville met een snelle inworp. Uusitupa rent richting de bal. Uusitupa passt de bal met de wreef. Sanubari heeft problemen om de bal te vangen. Sanubari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Macdonald rent richting de bal. Macdonald passt de bal met de wreef. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari haalt uit met een fantastische trap. Sembiring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - AS Rembang 4:0

35e minuut.
Price rent richting de bal. Price passt de bal in één keer door. Melville probeert naar een medespeler te passen. Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
León heeft problemen om de bal te vangen. Prasnanto is nu in balbezit. León tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. León krijgt een gele kaart. Prasnanto roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Prasnanto kan niet meer verder spelen. Walasek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islington Indifference 18%, AS Rembang 82%.
Islington Indifference - AS Rembang 4:0

48e minuut.
Jatinegara geeft een hoge lob. Kogoya kopt de bal weg. Alksnis geeft een lange en hoge pass. Uusitupa is nu in balbezit. Uusitupa draait met de bal, schiet en ... Sembiring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanubari rent richting de bal. Sanubari draait met de bal, schiet en ... Sembiring probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Alksnis passt de bal zonder na te denken. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Macdonald passt de bal met de wreef. Sanubari rent richting de bal. Sanubari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - AS Rembang 5:0

64e minuut.
Macdonald geeft een hoge lob. Uusitupa kopt de bal weg. Sanubari rent richting de bal. Sanubari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - AS Rembang 6:0

66e minuut.
Macdonald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari met een sublieme pass. Klungelig pakt Uusitupa de bal. Uusitupa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jatinegara speelt de bal door. Daar is Yumurtacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - AS Rembang 7:0

67e minuut.
Badil geeft een lange en hoge pass. Price kopt de bal weg. Sanubari rent richting de bal. Sanubari draait met de bal, schiet en ... Sembiring werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - AS Rembang 8:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melville met een snelle inworp. Jennings probeert naar een medespeler te passen. Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Jennings probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Macdonald de bal. Macdonald passt de bal in één keer door. Sanubari rent richting de bal. Sanubari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Price kopt de bal weg. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari passt de bal in één keer door. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek schiet op doel. Fortgens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Melville rent richting de bal. Melville passt de bal met de wreef. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari schiet op doel. Sembiring werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - AS Rembang 9:0

84e minuut.
Melville is nu in balbezit. Melville geeft de bal voor. Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - AS Rembang 10:0

86e minuut.
Umaga speelt de bal door. Daar is Uusitupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jennings met een sublieme pass. Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islington Indifference 23%, AS Rembang 77%.
Islington Indifference - AS Rembang 10:0