Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cemal Gürsel Stadyumu
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4971
Erzurumspor ♥ Beşiktaş ♥
433 Tactiek antreman
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
58 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 54.3
goed Schieten redelijk
redelijk Passen zeer goed
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Beray passt de bal zonder na te denken. Brouard is nu in balbezit. Brouard passt de bal zonder na te denken. Keller rent richting de bal. Keller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Sivrice is nu in balbezit. Sivrice speelt de bal door. Kafkaslı probeert naar een medespeler te passen. Gürsakal rent richting de bal. Gürsakal schiet op doel. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gürsakal rent richting de bal. Gürsakal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Keller is nu in balbezit. Keller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 1:0

5e minuut.
Kafkaslı met de inworp. Klungelig pakt Keller de bal. Gürsakal is nu in balbezit. Gürsakal draait met de bal, schiet en ... Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 2:0

9e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera geeft de bal voor. Seyhan kopt de bal weg. Gürsakal heeft problemen om de bal te vangen. Gürsakal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera passt de bal in één keer door. Keller heeft problemen om de bal te vangen. Keller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 3:0

17e minuut.
Klungelig pakt Kafkaslı de bal. Kafkaslı probeert naar een medespeler te passen. Keller is nu in balbezit. Keller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gürsakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürsakal passt de bal zonder na te denken. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller draait met de bal, schiet en ... Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Brouard probeert de bal met de borst te controleren. Şahinci bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivrice onderschept slim de pass. Keller is nu in balbezit. Keller schiet op doel. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kafkaslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkaslı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brouard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürsakal is nu in balbezit. Gürsakal schiet op doel. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 4:0

27e minuut.
Autreve rent richting de bal. Inworp. Kafkaslı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keller heeft problemen om de bal te vangen. Keller schiet op doel. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papadimitropoulos is nu in balbezit. Keller verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kafkaslı zal de hoekschop nemen. Keller maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. Gómez met een harde bal richting middenveld. Brouard kopt de bal weg. Gürsakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürsakal schiet op doel. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Keller is nu in balbezit. Keller draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 5:0

30e minuut.
Alibey speelt de bal door. Brouard probeert naar een medespeler te passen. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller draait met de bal, schiet en ... Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 6:0

31e minuut.
Şahinci met een sublieme pass. Gómez is nu in balbezit. Gómez geeft de bal voor. Seyhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyhan probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kafkaslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkaslı passt de bal zonder na te denken. Gürsakal is nu in balbezit. Gürsakal draait met de bal, schiet en ... Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Yılmazer speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kafkaslı met een snelle inworp. Keller rent richting de bal. Keller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kafkaslı is nu in balbezit. Kafkaslı met een sublieme pass. Keller is nu in balbezit. Keller haalt uit met een fantastische trap. Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Şahinci probeert de bal aan de voet te houden. Brouard is nu in balbezit. Brouard passt de bal met de wreef. Keller rent richting de bal. Keller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Sivrice passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Şahinci de bal. Brouard met een sublieme pass. Gürsakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürsakal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Keller is nu in balbezit. Keller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzurumspor 18%, ♥ Beşiktaş ♥ 82%.
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 7:0

46e minuut.
Kilisli komt het veld opgelopen. Uzuriaga komt het veld opgelopen. Özkelleci komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Uzuriaga heeft problemen om de bal te vangen. Uzuriaga passt de bal zonder na te denken. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller draait met de bal, schiet en ... Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 8:0

47e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez geeft een hoge lob. Keller kopt de bal weg. Kilisli heeft problemen om de bal te vangen. Kilisli draait met de bal, schiet en ... Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Keller is nu in balbezit. Keller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 9:0

49e minuut.
Alibey rent richting de bal. Alibey geeft een hoge lob. Seyhan speelt de bal door. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller schiet op doel. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kilisli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilisli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 10:0

51e minuut.
Sivrice is nu in balbezit. Sivrice passt de bal met de wreef. Uzuriaga probeert naar een medespeler te passen. Keller is nu in balbezit. Keller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kilisli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilisli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Keller heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Kafkaslı is nu in balbezit. Kafkaslı speelt de bal door. Uzuriaga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kilisli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilisli haalt uit met een fantastische trap. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Kafkaslı onderschept slim de pass. Uzuriaga rent richting de bal. Uzuriaga passt de bal in één keer door. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller haalt uit met een fantastische trap. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kilisli rent richting de bal. Kilisli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 11:0

60e minuut.
Papadimitropoulos rent richting de bal. Yılmazer rent richting de bal. Yılmazer passt de bal met de wreef. Kilisli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilisli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzuriaga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Keller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keller schiet op doel. Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 12:0

63e minuut.
Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı geeft een hoge lob. Inworp. Seyhan met een snelle inworp. Kilisli heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Yakarcaklı geeft een lange en hoge pass. Herrera kan de bal niet met de borst controleren. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Keller rent richting de bal. Keller draait met de bal, schiet en ... Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kilisli rent richting de bal. Kilisli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 13:0

72e minuut.
Doeltrap. Gómez trapt de bal weg. Daar is Şahinci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller schiet op doel. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kafkaslı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Uzuriaga met een sublieme pass. Kilisli rent richting de bal. Kilisli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilisli probeert naar een medespeler te passen. Uzuriaga met een sublieme pass. Keller rent richting de bal. Keller haalt uit met een fantastische trap. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Alibey verovert de bal door een tackle van achteren. Alibey speelt de bal door. Keller probeert naar een medespeler te passen. Kilisli heeft problemen om de bal te vangen. Kilisli draait met de bal, schiet en ... Gómez bokst de bal weg.

80e minuut.
Sivrice rent richting de bal. Sivrice passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Uzuriaga de bal. Keller is nu in balbezit. Keller haalt uit met een fantastische trap. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kafkaslı rent richting de bal. Kafkaslı schiet op doel. Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Sivrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzuriaga probeert naar een medespeler te passen. Keller is nu in balbezit. Keller haalt uit met een fantastische trap. Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 14:0

85e minuut.
Sivrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivrice passt de bal zonder na te denken. Seyhan met een sublieme pass. Kilisli rent richting de bal. Kilisli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kilisli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 15:0

87e minuut.
Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzuriaga passt de bal in één keer door. Kilisli rent richting de bal. Kilisli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 16:0

89e minuut.
Taptsou geeft een hoge lob. Kafkaslı kopt de bal weg. Kilisli rent richting de bal. Kilisli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzurumspor 11%, ♥ Beşiktaş ♥ 89%.
Erzurumspor - ♥ Beşiktaş ♥ 17:0