Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 ALTAY
S-FL-R Tactiek ALTAY 5-3-2
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
73.1 gemiddelde waardering 73.5
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Pitzalis onderschept slim de pass. Pitzalis met een sublieme pass. Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski geeft de bal voor. Laportosa springt en kopt de bal. Sousa Mendes bokst de bal weg.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Medeiros komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Kuźniewski met de inworp. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Medeiros zijn tegenspeler op de grond. Medeiros krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Modzelewski rent richting de bal. Quartieri is nu in balbezit. Modzelewski onderschept slim de pass. Modzelewski geeft een hoge lob. Laportosa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - ALTAY 1:0

20e minuut.
Laportosa rent richting de bal. Laportosa passt de bal in één keer door. Modzelewski rent richting de bal. Modzelewski geeft een lange en hoge pass. Regoje krijgt zijn hoofd ertegen. Sousa Mendes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Quartieri de bal onder controle te krijgen. Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski geeft een lange en hoge pass. Laportosa is nu in balbezit. Laportosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Regoje heeft problemen om de bal te vangen. Kuźniewski is nu in balbezit. Regoje onderschept slim de pass. Regoje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - ALTAY 2:0

36e minuut.
Medeiros speelt de bal door. Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Regoje de bal. Regoje schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Regoje passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Šušnjić de bal. Šušnjić geeft de bal voor. Laportosa rent richting de bal. Laportosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - ALTAY 3:0

44e minuut.
Prisecari is nu in balbezit. Paciosi is nu in balbezit. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari geeft een hoge lob. Mayz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 39%, ALTAY 61%.
CHROBRY_1946 - ALTAY 3:0

46e minuut.
Clown komt het veld opgelopen. Spinatsch komt het veld opgelopen.

50e minuut.
bin Ashaari kopt de bal weg. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari probeert naar een medespeler te passen. Paciosi is nu in balbezit. Paciosi haalt uit met een fantastische trap. Diğmat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Mayz is nu in balbezit. bin Ashaari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mayz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frangueiro neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - ALTAY 3:1

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kazhigaliev komt het veld opgelopen. Conde komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Quartieri met een sublieme pass. Morrison is nu in balbezit. Frangueiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frangueiro krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Šušnjić is nu in balbezit. Quartieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šušnjić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Medeiros komt bij de bal en schiet. Sousa Mendes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - ALTAY 4:1

76e minuut.
Daar is Šušnjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šušnjić passt de bal in één keer door. Modzelewski rent richting de bal. Modzelewski geeft een hoge lob. Spinatsch krijgt zijn hoofd ertegen. Sousa Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro onderschept slim de pass. Barreiro geeft de bal voor. Morrison geeft een lange en hoge pass. Spinatsch springt en kopt de bal. Sousa Mendes bokst de bal weg.

81e minuut.
Conde heeft problemen om de bal te vangen. Conde met een sublieme pass. Mayz rent richting de bal. Mayz haalt uit met een fantastische trap. Diğmat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - ALTAY 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 33%, ALTAY 67%.
CHROBRY_1946 - ALTAY 4:2