Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zabujczy Stadion
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19353
Zabujcze Strzały Athlone Town A.F.C.
choragiewki Tactiek 8-1-1 * SAFE
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
32 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 43.2
outstanding Schieten solid
solid Passen average
good Verdedigen good


1e minuut.
Steinbrenner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szczuka de bal. Szczuka passt de bal in één keer door. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Doeltrap. Török met een harde bal richting middenveld. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... Guła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 1:0

6e minuut.
Szerszunowicz passt de bal zonder na te denken. Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Szczuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szerszunowicz speelt de bal door. Domaszewski met een sublieme pass. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 2:0

9e minuut.
Steinbrenner verovert de bal door een tackle van achteren. Słoma geeft een lange en hoge pass. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel. Török probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Török trapt de bal weg van het doel. Steinbrenner rent richting de bal. Klungelig pakt Steinbrenner de bal. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Szczuka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ciubotariu met een snelle inworp. Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner schiet op doel. Guła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciubotariu is nu in balbezit. Steinbrenner verovert de bal door een tackle van achteren. Steinbrenner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kadykin heeft problemen om de bal te vangen. Kadykin probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 2:1

19e minuut.
Szczuka passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciubotariu met een snelle inworp. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 3:1

20e minuut.
Ciubotariu met een sublieme pass. Daar is Tsoumagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 4:1

24e minuut.
Haroutiunyan geeft de bal voor. Steinbrenner is nu in balbezit. Daar is Steinbrenner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap. Guła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 5:1

25e minuut.
Steinbrenner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsoumagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsoumagas probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Török met een sublieme pass. Steinbrenner kopt de bal weg. Szczuka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu schiet op doel. Török bokst de bal weg. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 5:2

30e minuut.
Domaszewski controleert de bal met de borst. Nicolici speelt de bal door. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner schiet op doel. Guła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Guła met een harde bal richting middenveld. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Tsoumagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner schiet op doel. Guła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 6:2

36e minuut.
Tsoumagas met een sublieme pass. Inworp. Steinbrenner met een snelle inworp. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel. Török bokst de bal weg.

38e minuut.
Török trapt de bal weg. Steinbrenner kopt de bal weg. Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... Guła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 7:2

40e minuut.
Tsoumagas passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steinbrenner met de inworp. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Török bokst de bal weg. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel. Török bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 52%, Athlone Town A.F.C. 48%.
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 7:2

46e minuut.
Paraviso komt het veld opgelopen. Szmiel komt het veld opgelopen. Bacelar komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tsoumagas speelt de bal door. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 7:3

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steinbrenner met een snelle inworp. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... Guła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 8:3

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steinbrenner met een snelle inworp. Tsoumagas probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner speelt de bal door. Brylski rent richting de bal. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 8:4

57e minuut.
Tsoumagas passt de bal met de wreef. Ciubotariu rent richting de bal. Steinbrenner verovert de bal door een tackle van achteren. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 9:4

59e minuut.
Tsoumagas met een sublieme pass. Klungelig pakt Parkes de bal. Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manole komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski geeft de bal voor. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ... Guła probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Török speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciubotariu met de inworp. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 10:4

65e minuut.
Daar is Tsoumagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsoumagas geeft een hoge lob. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ... Guła probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 11:4

68e minuut.
Inworp. Ciubotariu met een snelle inworp. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ... Guła probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 12:4

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szerszunowicz met de inworp. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 12:5

73e minuut.
Manole is nu in balbezit. Manole geeft de bal voor. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz schiet op doel. Guła probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Machida komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Manole geeft een hoge lob. Ciubotariu is nu in balbezit. Szerszunowicz onderschept slim de pass. Szerszunowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Szerszunowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szerszunowicz met een sublieme pass. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Steinbrenner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... Guła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 13:5

82e minuut.
Szerszunowicz neemt de hoekschop. Ciubotariu kopt de bal weg. Tsoumagas probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Steinbrenner verovert de bal door een tackle van achteren. Török met een sublieme pass. Daar is Szerszunowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 14:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 50%, Athlone Town A.F.C. 50%.
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 14:5