Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: EL INFIERNO
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6748
LA FURIA NEGRA Platja d’Aro FC
3 Tactiek Defensiva
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 57.3
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Varga met een sublieme pass. Ðức Mạnh is nu in balbezit. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ... Olejniczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - Platja d’Aro FC 1:0

6e minuut.
Koniarek geeft een lange en hoge pass. Gümüşsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkiala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valkiala krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Kormoranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga is nu in balbezit. Kormoranowski is nu in balbezit. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kormoranowski passt de bal in één keer door. Bardot rent richting de bal. Mniś probeert naar een medespeler te passen. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Rogoz kopt de bal weg. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rogoz zal de hoekschop nemen. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goławski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LA FURIA NEGRA - Platja d’Aro FC 1:1

21e minuut.
Şekerci probeert naar een medespeler te passen. Körgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA FURIA NEGRA 71%, Platja d’Aro FC 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LA FURIA NEGRA - Platja d’Aro FC 1:1

46e minuut.
Monagas komt het veld opgelopen. Kujović komt het veld opgelopen. Espinar komt het veld opgelopen. Gavazza komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Espinar geeft de bal voor. Goławski kopt de bal weg. Klungelig pakt Rebeque de bal. Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Faragli verovert de bal door een tackle van achteren. Faragli probeert naar een medespeler te passen. Kujović is nu in balbezit. Bardot onderschept slim de pass. Bardot geeft de bal voor. Olejniczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Monagas rent richting de bal. Monagas passt de bal in één keer door. Goławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goławski geeft een lange en hoge pass. Vágvölgyi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rebeque met de inworp. Sillaots is nu in balbezit. Sillaots probeert naar een medespeler te passen. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi haalt uit met een fantastische trap. Stepanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukiełka komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Sillaots kopt de bal weg. Gavazza rent richting de bal. Gavazza speelt de bal door. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka draait met de bal, schiet en ... Stepanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Sootemäe kopt de bal weg. Monagas rent richting de bal. Monagas geeft een lange en hoge pass. Kukiełka springt en kopt de bal. Stepanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - Platja d’Aro FC 1:2

83e minuut.
Bardot is nu in balbezit. Bardot geeft een hoge lob. Ðức Mạnh kopt de bal weg. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LA FURIA NEGRA - Platja d’Aro FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA FURIA NEGRA 66%, Platja d’Aro FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LA FURIA NEGRA - Platja d’Aro FC 2:2