Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ
moja nowa t Tactiek NOWE P O G O
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
0 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 65.9
good Schieten formidable
very good Passen formidable
excellent Verdedigen incredible


16e minuut.
Inworp. Araos met een snelle inworp. Opałka speelt de bal door. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:1

29e minuut.
Araos rent richting de bal. Araos passt de bal in één keer door. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Estévez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Pyłko met de inworp. Bandarovich met een sublieme pass. Opałka probeert naar een medespeler te passen. Furga bereikt de bal nog maar net als eerste. Furga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 56%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 44%.
Zagaje Gdów - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:1

46e minuut.
Kochowski komt het veld opgelopen. Siqueira komt het veld opgelopen. Cosmescu komt het veld opgelopen. Kamallı komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Boca heeft problemen om de bal te vangen. Cosmescu rent richting de bal. Boca begaat een overtreding. Boca krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Zhak passt de bal in één keer door. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira passt de bal met de wreef. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu schiet op doel. Kamallı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu schiet op doel. Kamallı bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Sosa komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuziak komt het veld opgelopen. Masztak komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Opałka speelt de bal door. Zhak is nu in balbezit. Zhak passt de bal met de wreef. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Zhak verovert de bal door een tackle van achteren. Zhak passt de bal zonder na te denken. Cosmescu is nu in balbezit. Furga bereikt de bal nog maar net als eerste. Furga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 58%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 42%.
Zagaje Gdów - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:2