Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ΣΠΑΡΤΗ FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2055
ΣΠΑΡΤΗ FC Puerto la cruz
cris Tactiek attack
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
40.3 gemiddelde waardering 43.1
goed Schieten solide
goed Passen goed
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Moss geeft een hoge lob. Padilla kopt de bal weg. Delura is nu in balbezit. Delura schiet op doel. Agüero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - Puerto la cruz 0:1

9e minuut.
Inworp. Kuterba met een snelle inworp. Spiliotopulos geeft de bal voor. Fric rent richting de bal. Fric haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Patrocínio met een sublieme pass. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsias maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mitsias naar de kleedkamers voor een vroege douche.

20e minuut.
Moss passt de bal met de wreef. Patrocínio met een sublieme pass. Athinaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Karkantonis kopt de bal weg. Kuterba rent richting de bal. Kuterba speelt de bal door. Roztworowski is nu in balbezit. Roztworowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ponteiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Manoliu passt de bal zonder na te denken. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla passt de bal in één keer door. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Roztworowski geeft een lange en hoge pass. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski geeft een lange en hoge pass. Delura is nu in balbezit. Delura draait met de bal, schiet en ... Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuśmierski probeert de bal aan de voet te houden. Delura rent richting de bal. Delura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - Puerto la cruz 0:2

36e minuut.
Fric probeert naar een medespeler te passen. Delura heeft problemen om de bal te vangen. Manoliu is nu in balbezit. Manoliu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuśmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierski geeft de bal voor. Kuterba rent richting de bal. Kuterba geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Athinaios onderschept slim de pass. Drukarz verovert de bal door een tackle van achteren. Drukarz passt de bal met de wreef. Padilla is nu in balbezit. Padilla draait met de bal, schiet en ... Agüero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΣΠΑΡΤΗ FC 48%, Puerto la cruz 52%.
ΣΠΑΡΤΗ FC - Puerto la cruz 0:2

50e minuut.
Mills met een sublieme pass. Spiliotopulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiliotopulos passt de bal met de wreef. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kuśmierski passt de bal met de wreef. Moss geeft een hoge lob. Manoliu probeert naar een medespeler te passen. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura schiet op doel. Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Turnasoy heeft problemen om de bal te vangen. Kuterba kopt de bal weg. Spiliotopulos speelt de bal door. Roztworowski rent richting de bal. Roztworowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - Puerto la cruz 1:2

66e minuut.
Moss speelt de bal door. Manoliu rent richting de bal. Manoliu geeft de bal voor. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Moss geeft de bal voor. Athinaios kan de bal niet met de borst controleren. Delura rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manoliu zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Doeltrap. Agüero trapt de bal weg van het doel. Roztworowski is nu in balbezit. Roztworowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Daar is Kuterba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuterba geeft een hoge lob. Drukarz heeft problemen om de bal te vangen. Mills rent richting de bal. Mills haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jaracz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Patrocínio met een snelle inworp. Padilla rent richting de bal. Padilla geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Jaracz rent richting de bal. Jaracz passt de bal zonder na te denken. Padilla speelt de bal door. Klungelig pakt Delura de bal. Delura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΣΠΑΡΤΗ FC 58%, Puerto la cruz 42%.
ΣΠΑΡΤΗ FC - Puerto la cruz 1:2