Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fc giurgiu Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6036
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . F.C. Petrolistul Boldești
SPATAKUS_99 Tactiek mojo
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 56.9
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Eberl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šebesta met de inworp. Abdelfattah rent richting de bal. Abdelfattah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Diagne Latyr kopt de bal weg. Abdelfattah controleert de bal met de borst. Marzocca is nu in balbezit. Abdelfattah is nu in balbezit. Abdelfattah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Bigos passt de bal met de wreef. Knak speelt de bal door. Mangion speelt de bal door. Abdelfattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelfattah schiet op doel. De bal raakt de paal. Moretti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Knak de bal. Marzocca is nu in balbezit. Marzocca schiet op doel. Balcerowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - F.C. Petrolistul Boldești 1:0

16e minuut.
Mangion passt de bal met de wreef. Šebesta is nu in balbezit. Šebesta passt de bal met de wreef. Abdelfattah rent richting de bal. Abdelfattah haalt uit met een fantastische trap. Moretti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Bijotat de bal onder controle te krijgen. Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Knak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knak krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Bijotat passt de bal zonder na te denken. Knak is nu in balbezit. Knak met een sublieme pass. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Diagne Latyr geeft een lange en hoge pass. Abdelfattah kopt de bal weg. Knak met een sublieme pass. Abdelfattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelfattah schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - F.C. Petrolistul Boldești 2:0

44e minuut.
Barmby onderschept slim de pass. Barmby geeft een lange en hoge pass. Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxitelous draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - F.C. Petrolistul Boldești 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 42%, F.C. Petrolistul Boldești 58%.
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - F.C. Petrolistul Boldești 3:0

58e minuut.
Královec rent richting de bal. Královec met een sublieme pass. Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxitelous schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pearl Jam is nu in balbezit. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl Jam haalt uit met een fantastische trap. Zlatković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pearl Jam probeert de bal aan de voet te houden. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham passt de bal zonder na te denken. Bijotat is nu in balbezit. Bijotat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Bigos verovert de bal door een tackle van achteren. Bigos passt de bal zonder na te denken. Pearl Jam rent richting de bal. Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - F.C. Petrolistul Boldești 3:1

74e minuut.
Šebesta geeft de bal voor. Marzocca kopt de bal weg. Knak probeert de bal aan de voet te houden. Praxitelous is nu in balbezit. Praxitelous haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Diagne Latyr passt de bal in één keer door. Královec rent richting de bal. Královec passt de bal zonder na te denken. Marzocca rent richting de bal. Marzocca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bijotat speelt de bal door. Daar is Pearl Jam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawala probeert naar een medespeler te passen. Pearl Jam is nu in balbezit. Pearl Jam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bigos met een sublieme pass. Knak heeft problemen om de bal te vangen. Marzocca verovert de bal door een tackle van achteren. Marzocca schiet op doel. Moretti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - F.C. Petrolistul Boldești 4:1

86e minuut.
Abdelfattah speelt de bal door. Bijotat probeert naar een medespeler te passen. Abdelfattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelfattah schiet op doel. Na een snelle pass probeert Knak de bal onder controle te krijgen. Moretti bokst de bal weg.

89e minuut.
Marteinsson passt de bal zonder na te denken. Královec bereikt de bal nog maar net als eerste. Královec speelt de bal door. Marzocca is nu in balbezit. Marzocca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 42%, F.C. Petrolistul Boldești 58%.
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - F.C. Petrolistul Boldești 4:1