Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ćmachowo FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2533
Ćmachowo FC RoKl Team
lm Tactiek Górnik_S
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten very good
average Passen adequate
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Losna probeert de bal aan de voet te houden. Kotucz is nu in balbezit. Kotucz passt de bal zonder na te denken. Kosman is nu in balbezit. Kosman geeft een lange en hoge pass. Szpejna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Filar rent richting de bal. Wodzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kićko rent richting de bal. Kićko draait met de bal, schiet en ... Piróg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ćmachowo FC - RoKl Team 0:1

13e minuut.
Kićko passt de bal zonder na te denken. Przecherka rent richting de bal. Kićko speelt de bal door. Filar is nu in balbezit. Filar schiet op doel. Piróg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ćmachowo FC - RoKl Team 0:2

14e minuut.
Rojas geeft een hoge lob. Jerzak is nu in balbezit. Stankiewicz is nu in balbezit. Jerzak verovert de bal door een tackle van achteren. Jerzak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Przecherka speelt de bal door. Kićko rent richting de bal. Kićko passt de bal in één keer door. Filar bereikt de bal nog maar net als eerste. Filar haalt uit met een fantastische trap. Piróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Łądka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łądka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wodzyński de bal. Kićko rent richting de bal. Kićko draait met de bal, schiet en ... Piróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kićko rent richting de bal. Kićko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ćmachowo FC - RoKl Team 0:3

38e minuut.
Przecherka is nu in balbezit. Przecherka passt de bal met de wreef. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wodzyński de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sigrasitis probeert naar een medespeler te passen. Rojas heeft problemen om de bal te vangen. Filar verovert de bal door een tackle van achteren. Filar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Miłkowski is nu in balbezit. Przecherka onderschept slim de pass. Przecherka met een sublieme pass. Klungelig pakt Filar de bal. Filar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ćmachowo FC 54%, RoKl Team 46%.
Ćmachowo FC - RoKl Team 0:3

46e minuut.
Losna geeft een hoge lob. Kićko kopt de bal weg. Filar rent richting de bal. Filar draait met de bal, schiet en ... Sigrasitis probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wilmowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wilmowicz speelt de bal door. Miłkowski rent richting de bal. Kićko onderschept slim de pass. Kićko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Przecherka onderschept slim de pass. Przecherka probeert naar een medespeler te passen. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko haalt uit met een fantastische trap. Piróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ćmachowo FC - RoKl Team 0:4

60e minuut.
Gil komt het veld opgelopen. Hajdo komt het veld opgelopen. Radzimski komt het veld opgelopen. Coc komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Miłkowski rent richting de bal. Coc verovert de bal door een tackle van achteren. Coc passt de bal met de wreef. Radzimski is nu in balbezit. Radzimski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Vişan rent richting de bal. Kosman speelt de bal door. Gil is nu in balbezit. Gil geeft de bal voor. Radzimski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Miłkowski kopt de bal weg. Vişan probeert de bal aan de voet te houden. Vişan passt de bal in één keer door. Coc rent richting de bal. Coc schiet op doel. Piróg bokst de bal weg.

71e minuut.
Radzimski is nu in balbezit. Coc heeft problemen om de bal te vangen. Radzimski is nu in balbezit. Radzimski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ćmachowo FC - RoKl Team 0:5

76e minuut.
Sigrasitis is nu in balbezit. Radzimski onderschept slim de pass. Klungelig pakt Radzimski de bal. Radzimski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Łądka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wodzyński de bal. Coc rent richting de bal. Coc draait met de bal, schiet en ... Piróg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Radzimski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigrasitis rent richting de bal. Coc rent richting de bal. Coc haalt uit met een fantastische trap. Piróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ćmachowo FC - RoKl Team 0:6

89e minuut.
Hajdo passt de bal in één keer door. Radzimski rent richting de bal. Radzimski probeert naar een medespeler te passen. Coc heeft problemen om de bal te vangen. Coc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ćmachowo FC 60%, RoKl Team 40%.
Ćmachowo FC - RoKl Team 0:6