Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:35
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: TKS Modrzew Gródki Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9018
TKS Modrzew Gródki Bina Junior FC
TEST 4.3 zz duo Tactiek Enterobius
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
50 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65 gemiddelde waardering 37.1
briljant Schieten matig
uitmuntend Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Vahdat met de inworp. Krainer is nu in balbezit. Fritzka verovert de bal door een tackle van achteren. Max rent richting de bal. Max draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Sopata geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trywiański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidić heeft problemen om de bal te vangen. Vidić geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Mukti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukti geeft de bal voor. Inworp. Trywiański met de inworp. Vidić geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Rahangmetan kan de bal niet met de borst controleren. Max is nu in balbezit. Max haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 1:0

7e minuut.
Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea onderschept slim de pass. Florea geeft een lange en hoge pass. Max is nu in balbezit. Max haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 2:0

9e minuut.
Fritzka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Max de bal. Max speelt de bal door. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihalcea met een harde bal richting middenveld. Trywiański rent richting de bal. Trywiański geeft een hoge lob. Max springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 3:0

13e minuut.
Fritzka rent richting de bal. Fritzka geeft de bal voor. Uodinis kopt de bal weg. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Vidić met een sublieme pass. Fritzka is nu in balbezit. Fritzka geeft de bal voor. Max is nu in balbezit. Max haalt uit met een fantastische trap. Mihalcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 4:0

24e minuut.
Fritzka met een snelle inworp. Vidić rent richting de bal. Vidić geeft een lange en hoge pass. Max springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Štverka rent richting de bal. Štverka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rahangmetan geeft de bal voor. Florea met een sublieme pass. Fritzka is nu in balbezit. Fritzka geeft de bal voor. Max springt en kopt de bal. Mihalcea bokst de bal weg.

28e minuut.
Inworp. Vidić met de inworp. Fritzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzka geeft de bal voor. Štverka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 5:0

33e minuut.
Trywiański speelt de bal door. Klungelig pakt Fritzka de bal. Fritzka geeft een lange en hoge pass. Štverka springt en kopt de bal. Max probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Trywiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Trywiański geeft de bal voor. Daar is Rahangmetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Max is nu in balbezit. Max schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rahangmetan rent richting de bal. Rahangmetan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fritzka met een snelle inworp. Vidić geeft een hoge lob. Mihalcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Vahdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić verovert de bal door een tackle van achteren. Vidić heeft problemen om de bal te vangen. Fritzka rent richting de bal. Fritzka haalt uit met een fantastische trap. Mihalcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Max is nu in balbezit. Max schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 6:0

38e minuut.
Fritzka geeft de bal voor. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max draait met de bal, schiet en ... Mihalcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 7:0

40e minuut.
Fritzka geeft een lange en hoge pass. Krainer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štverka rent richting de bal. Štverka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 8:0

43e minuut.
Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka haalt uit met een fantastische trap. Mukti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Max rent richting de bal. Max schiet op doel. Mihalcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mukti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štverka is nu in balbezit. Štverka draait met de bal, schiet en ... Mihalcea bokst de bal weg. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trywiański zal de hoekschop nemen. Mihalcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rahangmetan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 9:0

45e minuut.
Sopata passt de bal met de wreef. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max passt de bal in één keer door. Daar is Štverka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štverka schiet op doel. Mihalcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 15%, Bina Junior FC 85%.
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 9:0

48e minuut.
Trywiański probeert naar een medespeler te passen. Štverka rent richting de bal. Štverka schiet op doel. Mukti probeert de bal aan de voet te houden. Mihalcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 10:0

49e minuut.
Fritzka heeft problemen om de bal te vangen. Fritzka probeert naar een medespeler te passen. Max rent richting de bal. Max haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 11:0

50e minuut.
Fritzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzka passt de bal in één keer door. Max rent richting de bal. Max draait met de bal, schiet en ... Mihalcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Fritzka geeft een hoge lob. Štverka kopt de bal weg. Max rent richting de bal. Max draait met de bal, schiet en ... Mihalcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 12:0

57e minuut.
Sopata kopt de bal weg. Trywiański rent richting de bal. Trywiański geeft een lange en hoge pass. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max haalt uit met een fantastische trap. Mihalcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 13:0

58e minuut.
Fritzka passt de bal met de wreef. Florea heeft problemen om de bal te vangen. Fritzka is nu in balbezit. Fritzka geeft een lange en hoge pass. Štverka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Max is nu in balbezit. Max draait met de bal, schiet en ... Mihalcea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Trywiański geeft de bal voor. Max is nu in balbezit. Max geeft een hoge lob. Štverka springt en kopt de bal. Mihalcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 14:0

61e minuut.
Max geeft een hoge lob. Štverka is nu in balbezit. Štverka geeft de bal voor. Max is nu in balbezit. Max haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 15:0

62e minuut.
Uodinis is nu in balbezit. Uodinis geeft de bal voor. Inworp. Trywiański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidić geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Daar is Szczepaniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aladeviren is nu in balbezit. Aladeviren passt de bal zonder na te denken. Fritzka geeft de bal voor. Štverka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vidić speelt de bal door. Fritzka is nu in balbezit. Fritzka geeft een lange en hoge pass. Štverka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 16:0

68e minuut.
Mihalcea speelt de bal door. Trywiański rent richting de bal. Trywiański geeft een lange en hoge pass. Max krijgt zijn hoofd ertegen. Mihalcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 17:0

70e minuut.
Uodinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uodinis probeert naar een medespeler te passen. Sopata is nu in balbezit. Trywiański geeft een hoge lob. Max springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vidić passt de bal zonder na te denken. Fritzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzka passt de bal zonder na te denken. Max rent richting de bal. Max schiet op doel. Mihalcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 18:0

71e minuut.
Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak passt de bal zonder na te denken. Vahdat is nu in balbezit. Max onderschept slim de pass. Max haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vidić speelt de bal door. Fritzka heeft problemen om de bal te vangen. Fritzka geeft de bal voor. Štverka is nu in balbezit. Štverka draait met de bal, schiet en ... Mihalcea bokst de bal weg.

76e minuut.
Daar is Vahdat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidić met een sublieme pass. Fritzka met een sublieme pass. Max rent richting de bal. Max haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hruşcă geeft een hoge lob. Fritzka is nu in balbezit. Fritzka geeft een lange en hoge pass. Štverka maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihalcea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 19:0

79e minuut.
Florea met een sublieme pass. Fritzka rent richting de bal. Fritzka geeft een lange en hoge pass. Max rent richting de bal. Max draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 20:0

81e minuut.
Mukti geeft de bal voor. Inworp. Trywiański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vidić passt de bal met de wreef. Fritzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzka passt de bal zonder na te denken. Max is nu in balbezit. Max draait met de bal, schiet en ... Mihalcea bokst de bal weg. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka draait met de bal, schiet en ... Mihalcea probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Max rent richting de bal. Max schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 21:0

86e minuut.
Vidić passt de bal in één keer door. Fritzka rent richting de bal. Fritzka geeft de bal voor. Max springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Štverka rent richting de bal. Štverka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 17%, Bina Junior FC 83%.
TKS Modrzew Gródki - Bina Junior FC 21:0