Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:18
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Stadiono Gino Donè Paro
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5680
Socialisma Teamo A-Pulp
come al campino Tactiek UnDosTres
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 55.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coral met de inworp. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Dugalija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - A-Pulp 1:0

5e minuut.
Téllez passt de bal met de wreef. Flora is nu in balbezit. Flora geeft een hoge lob. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Socialisma Teamo - A-Pulp 1:1

14e minuut.
Téllez rent richting de bal. Téllez geeft de bal voor. Coral is nu in balbezit. Daar is Coral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coral draait met de bal, schiet en ... Quang Hòa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coral is nu in balbezit. Coral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - A-Pulp 1:2

17e minuut.
Córdoba met de inworp. Alba heeft problemen om de bal te vangen. Téllez onderschept slim de pass. Téllez geeft de bal voor. Coral rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Téllez onderschept slim de pass. Téllez passt de bal in één keer door. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap. Quang Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - A-Pulp 1:3

34e minuut.
Córdoba is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alba neemt de hoekschop. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Səmədli probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Córdoba met de inworp. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hauff geeft de bal voor. Coral rent richting de bal. Daar is Coral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coral schiet op doel. Quang Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Thái Hòa komt het veld opgelopen. Hoddle komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Socialisma Teamo 47%, A-Pulp 53%.
Socialisma Teamo - A-Pulp 1:3

49e minuut.
Thái Hòa probeert naar een medespeler te passen. Córdoba rent richting de bal. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba onderschept slim de pass. Córdoba schiet op doel. Hoddle bokst de bal weg.

59e minuut.
Téllez is nu in balbezit. Téllez geeft een lange en hoge pass. Coral rent richting de bal. Coral draait met de bal, schiet en ... Thái Hòa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - A-Pulp 1:4

60e minuut.
Tassistro komt het veld opgelopen. Gromek komt het veld opgelopen. Bartolo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Alba probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Téllez met de inworp. Coral rent richting de bal. Coral schiet op doel. Thái Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Serrano onderschept slim de pass. Serrano passt de bal in één keer door. Córdoba rent richting de bal. Córdoba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Arechavaleta speelt de bal door. Klungelig pakt Tấn Phát de bal. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Hoddle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - A-Pulp 2:4

80e minuut.
Izquierdo speelt de bal door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano passt de bal in één keer door. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Alba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez geeft een hoge lob. Coral is nu in balbezit. Coral haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral draait met de bal, schiet en ... Thái Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - A-Pulp 2:5

87e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Téllez verovert de bal door een tackle van achteren. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap. Thái Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - A-Pulp 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Socialisma Teamo 55%, A-Pulp 45%.
Socialisma Teamo - A-Pulp 2:6