Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Douglas Turesson Stadium
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12038
Nova Slaskbo IK
Girl A About Tactiek omg8
51% Balbezit 49%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61.9 gemiddelde waardering 52.1
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Gyllenhammar is nu in balbezit. Ankarcrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapper onderschept slim de pass. Gyllenhammar rent richting de bal. Gyllenhammar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ström is nu in balbezit. Ström met een sublieme pass. Guglia is nu in balbezit. Gyllenhammar verovert de bal door een tackle van achteren. Gyllenhammar draait met de bal, schiet en ... Öberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Saag is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Davidsson. Saag is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duckmarck zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Liedholm maakt een snoekduik en kopt de bal. Kruskal bokst de bal weg.

19e minuut.
Aubessard geeft een hoge lob. Ström kopt de bal weg. Véron bereikt de bal nog maar net als eerste. Véron geeft de bal voor. Gyllenhammar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 1:0

26e minuut.
Guglia kopt de bal weg. Véron speelt de bal door. Ström met een sublieme pass. Deis rent richting de bal. Deis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 2:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zygmuntowicz met een snelle inworp. Ström bereikt de bal nog maar net als eerste. Ström geeft een hoge lob. Gyllenhammar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Saag probeert naar een medespeler te passen. Liedholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wegerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Wegerup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 2:1

42e minuut.
Guglia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ström met de inworp. Véron geeft een hoge lob. Daar is Ankarcrona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Davidsson probeert naar een medespeler te passen. Ström probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gyllenhammar de bal. Gyllenhammar draait met de bal, schiet en ... Öberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 28%, Slaskbo IK 72%.
Nova - Slaskbo IK 3:1

50e minuut.
Ström bereikt de bal nog maar net als eerste. Ström speelt de bal door. Aubessard met een sublieme pass. Gyllenhammar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyllenhammar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Hellsing passt de bal met de wreef. Gyllenhammar is nu in balbezit. Met opzet legt Jaeger zijn tegenspeler op de grond. Gyllenhammar raakt geblesseerd tijdens het duel. Véron komt bij de bal en schiet. Öberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deis is nu in balbezit. Deis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Véron rent richting de bal. Aubessard rent richting de bal. Aubessard passt de bal zonder na te denken. Ström speelt de bal door. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Öberg bokst de bal weg. Gyllenhammar rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aubessard neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zygmuntowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmuntowicz met een sublieme pass. Ström bereikt de bal nog maar net als eerste. Ström geeft een lange en hoge pass. Gyllenhammar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 4:1

61e minuut.
Ankarcrona is nu in balbezit. Ankarcrona passt de bal met de wreef. Deis is nu in balbezit. Deis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 5:1

62e minuut.
Indias komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Zygmuntowicz kopt de bal weg. Ström heeft problemen om de bal te vangen. Ström passt de bal in één keer door. Gyllenhammar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyllenhammar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 6:1

64e minuut.
Jaeger onderschept slim de pass. Jaeger probeert naar een medespeler te passen. Hellsing rent richting de bal. Gyllenhammar is nu in balbezit. Gyllenhammar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ström geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guglia de bal. Gyllenhammar is nu in balbezit. Gyllenhammar haalt uit met een fantastische trap. Öberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 7:1

73e minuut.
Ström met een sublieme pass. Gyllenhammar is nu in balbezit. Gyllenhammar passt de bal in één keer door. Deis is nu in balbezit. Deis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Ström de bal. Ström geeft de bal voor. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis verovert de bal door een tackle van achteren. Deis haalt uit met een fantastische trap. Öberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Daar is Deis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żebro onderschept slim de pass. Żebro met een sublieme pass. Gyllenhammar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyllenhammar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Aubessard speelt de bal door. Duckmarck rent richting de bal. Duckmarck passt de bal zonder na te denken. Deis is nu in balbezit. Deis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 8:1

90e minuut.
Deis heeft problemen om de bal te vangen. Jaeger geeft de bal voor. Wegerup rent richting de bal. Wegerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Slaskbo IK 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 22%, Slaskbo IK 78%.
Nova - Slaskbo IK 8:2