Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:29
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: pepper Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5371
pepper VC Heuvelland
jo3223 Tactiek heuvelland
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
33 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 45.7
redelijk Schieten solide
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Tokatlılar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra passt de bal zonder na te denken. Dagneaux is nu in balbezit. Dagneaux draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Book bereikt de bal nog maar net als eerste. Book geeft de bal voor. Wollaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wollaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - VC Heuvelland 1:0

8e minuut.
Anasiak rent richting de bal. Met opzet legt Stănescu zijn tegenspeler op de grond. Anasiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Gmiński met een snel genomen vrije trap. Anasiak heeft problemen om de bal te vangen. Anasiak geeft een hoge lob. Ochódzki krijgt zijn hoofd ertegen. Uddberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pepper - VC Heuvelland 1:1

25e minuut.
Avdeev met een snelle inworp. Book is nu in balbezit. Book passt de bal met de wreef. Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Roussel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu passt de bal zonder na te denken. Dagneaux rent richting de bal. Dagneaux haalt uit met een fantastische trap. Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Avdeev passt de bal met de wreef. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boldurescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dagneaux neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - VC Heuvelland 2:1

30e minuut.
Bocanegra passt de bal in één keer door. Wollaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagneaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagneaux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - VC Heuvelland 3:1

34e minuut.
Tokatlılar kopt de bal weg. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki passt de bal zonder na te denken. Poirot bereikt de bal nog maar net als eerste. Poirot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Poirot bereikt de bal nog maar net als eerste. Poirot passt de bal zonder na te denken. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki schiet op doel. Uddberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Zamora speelt de bal door. Španjević kan de bal niet met de borst controleren. Bocanegra verovert de bal door een tackle van achteren. Wollaert rent richting de bal. Wollaert schiet op doel. Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 44%, VC Heuvelland 56%.
pepper - VC Heuvelland 3:1

49e minuut.
Gmiński met een sublieme pass. Daar is Anasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anasiak passt de bal met de wreef. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Uddberg met een harde bal richting middenveld. Dagneaux kopt de bal weg. Klungelig pakt Roussel de bal. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dagneaux rent richting de bal. Wollaert rent richting de bal. Wollaert passt de bal zonder na te denken. Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Uddberg probeert naar een medespeler te passen. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra met een sublieme pass. Dagneaux rent richting de bal. Dagneaux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - VC Heuvelland 4:1

69e minuut.
Turanoğlu onderschept slim de pass. Turanoğlu geeft de bal voor. Wollaert kopt de bal weg. Dagneaux is nu in balbezit. Dagneaux haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Boldurescu schiet op doel. Medved kopt de bal weg. Book geeft een lange en hoge pass. Dagneaux is nu in balbezit. Dagneaux haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Španjević passt de bal in één keer door. Book is nu in balbezit. Book passt de bal zonder na te denken. Wollaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert draait met de bal, schiet en ... Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Avdeev passt de bal zonder na te denken. Dagneaux is nu in balbezit. Boldurescu is nu in balbezit. Dagneaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagneaux draait met de bal, schiet en ... Zamora bokst de bal weg. Wollaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - VC Heuvelland 5:1

81e minuut.
Wollaert passt de bal met de wreef. Dagneaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagneaux passt de bal in één keer door. Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - VC Heuvelland 6:1

88e minuut.
Kapučinskas probeert de bal met de borst te controleren. Wollaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapučinskas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kapučinskas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Pilarz kopt de bal weg. Wollaert is nu in balbezit. Wollaert passt de bal zonder na te denken. Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu schiet op doel. Zamora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wcisło heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - VC Heuvelland 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 27%, VC Heuvelland 73%.
pepper - VC Heuvelland 7:1