Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:42
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Elektrociepłownia Pewex Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3015
Elektrociepłownia Pewex FcOlik
Do przodu Tactiek Sweep
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 51.7
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Atanasov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weigelt met de inworp. Babič rent richting de bal. Babič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jabůrek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mudonja de bal. Filozof onderschept slim de pass. Uglješa rent richting de bal. Uglješa haalt uit met een fantastische trap. Kwast bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Hubertsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hubertsson probeert naar een medespeler te passen. Babič is nu in balbezit. Weigelt is nu in balbezit. Weigelt geeft een hoge lob. Cabanas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kuzaj passt de bal zonder na te denken. Šešlija rent richting de bal. Šešlija passt de bal zonder na te denken. Babič bereikt de bal nog maar net als eerste. Babič schiet op doel. Cabanas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa met een sublieme pass. Mudonja is nu in balbezit. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektrociepłownia Pewex - FcOlik 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektrociepłownia Pewex 52%, FcOlik 48%.
Elektrociepłownia Pewex - FcOlik 1:0

53e minuut.
Jabůrek is nu in balbezit. Jabůrek geeft een hoge lob. Giese kopt de bal weg. Atanasov probeert de bal met de borst te controleren. Babič bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babič schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Kuzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzaj passt de bal zonder na te denken. Atanasov speelt de bal door. Babič is nu in balbezit. Babič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jachacz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bicheru geeft een hoge lob. Inworp. Kallioniemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mudonja rent richting de bal. Mudonja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cabanas probeert naar een medespeler te passen. Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester speelt de bal door. Mudonja is nu in balbezit. Mudonja haalt uit met een fantastische trap. Kwast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwast probeert naar een medespeler te passen. Casarini kopt de bal weg. Uglješa is nu in balbezit. Uglješa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sulaiman passt de bal met de wreef. Šešlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman schiet op doel. Cabanas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elektrociepłownia Pewex - FcOlik 1:1

76e minuut.
Tanner komt het veld opgelopen. Stanžas komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Weigelt met de inworp. Babič is nu in balbezit. Babič schiet op doel. Cabanas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektrociepłownia Pewex - FcOlik 1:2

82e minuut.
Cabanas trapt de bal weg van het doel. Kuzaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Atanasov de bal. Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektrociepłownia Pewex 60%, FcOlik 40%.
Elektrociepłownia Pewex - FcOlik 1:2