Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cuebão Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4120
Timeco F. C. La Fusiion
Anal penetration Tactiek 433
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.3 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten excellent
adequate Passen solid
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Gladysz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roselló de bal. Roselló speelt de bal door. Klungelig pakt Llofrin de bal. Llofrin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Mamute is nu in balbezit. Llofrin onderschept slim de pass. Llofrin passt de bal in één keer door. Devia is nu in balbezit. Devia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Euvrard probeert naar een medespeler te passen. Pedroni is nu in balbezit. Pedroni heeft problemen om de bal te vangen. Pedroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - La Fusiion 1:0

20e minuut.
Leitao is nu in balbezit. Pedroni verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroni probeert naar een medespeler te passen. Vladovič is nu in balbezit. Vladovič haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Euvrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Euvrard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Beltrão heeft problemen om de bal te vangen. Beltrão geeft de bal voor. Pedroni rent richting de bal. Euvrard geeft een lange en hoge pass. Vladovič krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - La Fusiion 2:0

25e minuut.
Carranza geeft een lange en hoge pass. Pinho kopt de bal weg. Zidane is nu in balbezit. Zidane geeft een lange en hoge pass. Devia springt en kopt de bal. Canović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Vladovič speelt de bal door. Paciaciak met een sublieme pass. Carranza rent richting de bal. Carranza geeft de bal voor. Devia springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vladovič is nu in balbezit. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni speelt de bal door. Vladovič rent richting de bal. Vladovič haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - La Fusiion 3:0

35e minuut.
Leitao is nu in balbezit. Leitao probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Llofrin de bal onder controle te krijgen. Devia is nu in balbezit. Devia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Morandi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carranza met een sublieme pass. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia onderschept slim de pass. Devia schiet op doel. Canović bokst de bal weg.

38e minuut.
Llofrin onderschept slim de pass. Llofrin geeft de bal voor. Mamute probeert naar een medespeler te passen. Zidane geeft de bal voor. Devia krijgt zijn hoofd ertegen. Canović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeco F. C. 58%, La Fusiion 42%.
Timeco F. C. - La Fusiion 3:0

46e minuut.
Quebrado komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pinho is nu in balbezit. Llofrin verovert de bal door een tackle van achteren. Llofrin speelt de bal door. Carranza geeft de bal voor. Quebrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - La Fusiion 3:1

52e minuut.
Devia is nu in balbezit. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia onderschept slim de pass. Devia draait met de bal, schiet en ... Quebrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - La Fusiion 3:2

63e minuut.
Carranza rent richting de bal. Carranza passt de bal met de wreef. Devia rent richting de bal. Devia draait met de bal, schiet en ... Quebrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Timeco F. C. - La Fusiion 3:3

67e minuut.
Quebrado met een harde bal richting middenveld. Morandi kopt de bal weg. Flores probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Carranza met een sublieme pass. Llofrin is nu in balbezit. Llofrin passt de bal met de wreef. Devia is nu in balbezit. Devia schiet op doel. Quebrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zidane met een snelle inworp. Llofrin geeft de bal voor. Devia krijgt zijn hoofd ertegen. Quebrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - La Fusiion 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeco F. C. 64%, La Fusiion 36%.
Timeco F. C. - La Fusiion 3:4