Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Süper Gençlik Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3626
Süper Gençlik Babasultan SK
Tek Kale Tactiek off
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.7 gemiddelde waardering 54
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Kończak passt de bal met de wreef. Daar is Szeliga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeliga geeft een hoge lob. Hârleşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleşteanu haalt uit met een fantastische trap. Gulyás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. De Coninck is nu in balbezit. Mantar speelt de bal door. Szeliga is nu in balbezit. Szeliga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Szut rent richting de bal. Szut passt de bal in één keer door. Rosales geeft een lange en hoge pass. Hârleşteanu rent richting de bal. Hârleşteanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Çağıran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hârleşteanu rent richting de bal. Hârleşteanu haalt uit met een fantastische trap. Gulyás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Vivenzi speelt de bal door. Klungelig pakt Kończak de bal. Kończak met een sublieme pass. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Trandafir is nu in balbezit. Pleśniak probeert naar een medespeler te passen. Dacosta speelt de bal door. Mantar is nu in balbezit. Mantar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Mateja speelt de bal door. Dacosta rent richting de bal. Dacosta speelt de bal door. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar schiet op doel. Yaşarsoy bokst de bal weg.

10e minuut.
Pleśniak kopt de bal weg. Vivenzi geeft een lange en hoge pass. Kuzuv is nu in balbezit. Szeliga verovert de bal door een tackle van achteren. Szeliga passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Babasultan SK 0:1

22e minuut.
Kończak geeft een hoge lob. Fazilet heeft problemen om de bal te vangen. Szeliga rent richting de bal. Szeliga draait met de bal, schiet en ... Fazilet probeert de bal aan de voet te houden. Gulyás bokst de bal weg.

23e minuut.
Trandafir onderschept slim de pass. Rosales onderschept slim de pass. Mesta probeert naar een medespeler te passen. Hârleşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleşteanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kończak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zwierzak komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Mesta is nu in balbezit. Mesta geeft een hoge lob. Yemenli controleert de bal met de borst. Hârleşteanu is nu in balbezit. Hârleşteanu haalt uit met een fantastische trap. Gulyás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Trandafir rent richting de bal. De Coninck onderschept slim de pass. De Coninck passt de bal met de wreef. Daar is Szeliga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeliga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Szut geeft een lange en hoge pass. Szeliga kopt de bal weg. Yemenli heeft problemen om de bal te vangen. Hârleşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleşteanu schiet op doel. Gulyás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Zwierzak passt de bal zonder na te denken. De Coninck is nu in balbezit. De Coninck probeert naar een medespeler te passen. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga draait met de bal, schiet en ... Gulyás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fazilet de bal. Hârleşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleşteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Babasultan SK 0:2

40e minuut.
Mesta is nu in balbezit. Mesta met een sublieme pass. Szeliga is nu in balbezit. Szeliga schiet op doel. Gulyás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Babasultan SK 0:3

44e minuut.
Mesta is nu in balbezit. Mesta geeft een lange en hoge pass. Zwierzak kopt de bal weg. Hârleşteanu rent richting de bal. Hârleşteanu draait met de bal, schiet en ... Gulyás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süper Gençlik 80%, Babasultan SK 20%.
Süper Gençlik - Babasultan SK 0:3

47e minuut.
De Coninck is nu in balbezit. De Coninck passt de bal in één keer door. Hârleşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleşteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Pleśniak onderschept slim de pass. Pleśniak geeft een hoge lob. Hârleşteanu rent richting de bal. Hârleşteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Babasultan SK 0:4

49e minuut.
Szut speelt de bal door. Mesta is nu in balbezit. Mesta geeft een hoge lob. Szeliga rent richting de bal. Szeliga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hârleşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleşteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Babasultan SK 0:5

52e minuut.
Szeląg rent richting de bal. Zábojník verovert de bal door een tackle van achteren. Zábojník geeft een hoge lob. Hârleşteanu rent richting de bal. Hârleşteanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szeliga rent richting de bal. Szeliga schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Klungelig pakt Rosales de bal. Rosales geeft de bal voor. Hârleşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleşteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak passt de bal met de wreef. Szeliga is nu in balbezit. Szeliga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Babasultan SK 0:6

60e minuut.
Doeltrap. Ballı komt het veld opgelopen. Fernet komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kuzuv zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adıgüzel is nu in balbezit. Zwierzak begaat een overtreding. Adıgüzel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Mesta rent richting de bal. Mesta geeft een lange en hoge pass. Szeliga kan de bal niet met de borst controleren. Fernet rent richting de bal. Fernet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Babasultan SK 0:7

75e minuut.
Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga passt de bal met de wreef. Fernet rent richting de bal. Fernet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Babasultan SK 0:8

77e minuut.
Zwierzak kopt de bal weg. De Coninck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Coninck passt de bal met de wreef. Mesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Mateja de bal onder controle te krijgen. Fernet kopt de bal weg. Daar is Yemenli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeliga is nu in balbezit. Szeliga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De Coninck geeft de bal voor. Gulyás probeert naar een medespeler te passen. De Coninck kopt de bal weg. Daar is Fernet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. De Coninck onderschept slim de pass. De Coninck passt de bal in één keer door. Fernet heeft problemen om de bal te vangen. Fernet draait met de bal, schiet en ... Gulyás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
De Coninck onderschept slim de pass. Dacosta is nu in balbezit. De Coninck verovert de bal door een tackle van achteren. De Coninck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Babasultan SK 0:9

85e minuut.
Fernet onderschept slim de pass. Dacosta speelt de bal door. Fernet rent richting de bal. Fernet haalt uit met een fantastische trap. Gulyás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Babasultan SK 0:10

86e minuut.
Mantar probeert naar een medespeler te passen. Trandafir heeft problemen om de bal te vangen. Fernet verovert de bal door een tackle van achteren. Fernet haalt uit met een fantastische trap. Gulyás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Babasultan SK 0:11

88e minuut.
Vivenzi heeft problemen om de bal te vangen. Vivenzi geeft een lange en hoge pass. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Babasultan SK 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süper Gençlik 82%, Babasultan SK 18%.
Süper Gençlik - Babasultan SK 0:12