Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fox in Dreams Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1890
Fox in Dreams FC Werste
433-offensive Tactiek 442
65% Balbezit 35%
12% Spel op eigen helft 88%
50 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 29
formidable Schieten average
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Cirillo rent richting de bal. Cirillo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bonifaci de bal. Cirillo is nu in balbezit. Cirillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Garate de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Werste 1:0

4e minuut.
Babin passt de bal in één keer door. Mrózek heeft problemen om de bal te vangen. Mrózek passt de bal in één keer door. Cirillo is nu in balbezit. Cirillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mrózek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Başak de bal. Cirillo rent richting de bal. Cirillo schiet op doel. Gekos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Garate bereikt de bal nog maar net als eerste. Garate geeft de bal voor. Caraffa speelt de bal door. Bonifaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaci draait met de bal, schiet en ... Gekos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Varemenos kopt de bal weg. Cirillo heeft problemen om de bal te vangen. Cirillo speelt de bal door. Bonifaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Werste 2:0

13e minuut.
Mrózek probeert naar een medespeler te passen. Bonifaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaci passt de bal met de wreef. Başak rent richting de bal. Başak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Garate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gekos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Inworp. Sîciuc met de inworp. Garate kan de bal niet met de borst controleren. Cirillo rent richting de bal. Cirillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Varemenos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cirillo heeft problemen om de bal te vangen. Cirillo passt de bal met de wreef. Başak rent richting de bal. Başak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garate trapt de bal weg. Kežman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cirillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirillo schiet op doel. Paal! Gekos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Garate probeert de bal aan de voet te houden. Sîciuc geeft de bal voor. Başak probeert naar een medespeler te passen. Cirillo rent richting de bal. Cirillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bonifaci met een snelle inworp. Cirillo rent richting de bal. Cirillo met een sublieme pass. Başak bereikt de bal nog maar net als eerste. Başak draait met de bal, schiet en ... Gekos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Başak zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Garate de bal. Bonifaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Werste 3:0

28e minuut.
Sîciuc onderschept slim de pass. Sîciuc passt de bal in één keer door. Caraffa met een sublieme pass. Bonifaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Werste 4:0

29e minuut.
Daar is Domingos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirillo speelt de bal door. Sîciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Başak onderschept slim de pass. Başak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Başak passt de bal in één keer door. Bonifaci rent richting de bal. Bonifaci passt de bal in één keer door. Daar is Cirillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Domingos rent richting de bal. Cirillo onderschept slim de pass. Cirillo passt de bal zonder na te denken. Başak rent richting de bal. Başak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Varemenos onderschept slim de pass. Varemenos met een sublieme pass. Bonifaci is nu in balbezit. Bonifaci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Mandraflis komt het veld opgelopen. Habrat komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox in Dreams 13%, FC Werste 87%.
Fox in Dreams - FC Werste 4:0

49e minuut.
Babin met een sublieme pass. Varemenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Varemenos probeert naar een medespeler te passen. Cirillo is nu in balbezit. Cirillo draait met de bal, schiet en ... Gekos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Sîciuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrózek rent richting de bal. Kežman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kežman krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Başak is nu in balbezit. Başak draait met de bal, schiet en ... Garate probeert de bal aan de voet te houden. Mrózek is nu in balbezit. Mrózek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gekos trapt de bal weg. Caraffa kopt de bal weg. Başak is nu in balbezit. Başak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Babolcsay komt het veld opgelopen. Śliż komt het veld opgelopen. Lath komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ðức Huy rent richting de bal. Ðức Huy geeft de bal voor. Babolcsay speelt de bal door. Lath rent richting de bal. Lath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Werste 5:0

62e minuut.
Kędra rent richting de bal. Kędra passt de bal zonder na te denken. Delplanque rent richting de bal. Śliż onderschept slim de pass. Śliż schiet op doel. Paal! Lath is nu in balbezit. Lath haalt uit met een fantastische trap. Gekos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Klungelig pakt Domingos de bal. Lath bereikt de bal nog maar net als eerste. Lath geeft de bal voor. Cirillo rent richting de bal. Cirillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Werste 6:0

69e minuut.
Habrat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ðức Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliż bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliż haalt uit met een fantastische trap. Gekos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Werste 7:0

71e minuut.
Mandraflis rent richting de bal. Lath verovert de bal door een tackle van achteren. Varemenos speelt de bal door. Cirillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Werste 8:0

74e minuut.
Caraffa is nu in balbezit. Caraffa passt de bal met de wreef. Śliż is nu in balbezit. Cirillo is nu in balbezit. Cirillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Gekos trapt de bal weg. Śliż is nu in balbezit. Śliż heeft problemen om de bal te vangen. Śliż draait met de bal, schiet en ... Gekos bokst de bal weg. Daar is Habrat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lath bereikt de bal nog maar net als eerste. Lath draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lath neemt de hoekschop. Daar is Śliż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliż haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cirillo onderschept slim de pass. Cirillo met een sublieme pass. Śliż rent richting de bal. Garate verovert de bal door een tackle van achteren. Garate speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Śliż zal de hoekschop nemen. Lath maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Werste 9:0

79e minuut.
Cirillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirillo met een sublieme pass. Lath is nu in balbezit. Cirillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirillo haalt uit met een fantastische trap. Gekos bokst de bal weg. Śliż is nu in balbezit. Śliż draait met de bal, schiet en ... Gekos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Werste 10:0

80e minuut.
Kędra speelt de bal door. Delplanque bereikt de bal nog maar net als eerste. Delplanque passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lath de bal. Lath draait met de bal, schiet en ... Gekos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Werste 11:0

84e minuut.
Lath bereikt de bal nog maar net als eerste. Lath draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Habrat de bal onder controle te krijgen. Lath rent richting de bal. Lath draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Śliż is nu in balbezit. Cirillo is nu in balbezit. Cirillo passt de bal zonder na te denken. Lath heeft problemen om de bal te vangen. Lath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Werste 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox in Dreams 12%, FC Werste 88%.
Fox in Dreams - FC Werste 12:0