Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ MKS Mokotów Warszawa
NOWE P O G O Tactiek TR
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.1 gemiddelde waardering 71.6
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Loch geeft een lange en hoge pass. Giacometti kopt de bal weg. Leonidis heeft problemen om de bal te vangen. Leonidis geeft een lange en hoge pass. Broczkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - MKS Mokotów Warszawa 0:1

7e minuut.
Puač kopt de bal weg. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pyłko. Pyłko krijgt een gele kaart. Broczkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Loch met een snel genomen vrije trap. Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis geeft een hoge lob. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal. Olszyna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Loch speelt de bal door. Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis passt de bal in één keer door. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - MKS Mokotów Warszawa 0:2

14e minuut.
Loch rent richting de bal. Loch passt de bal met de wreef. Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis geeft een hoge lob. Broczkowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Giacometti draait met de bal, schiet en ... Spaczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leonidis rent richting de bal. Leonidis geeft een hoge lob. Broczkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Puač passt de bal met de wreef. Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis geeft de bal voor. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Olszyna bokst de bal weg.

36e minuut.
Inworp. Leonidis met de inworp. Šidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šidlo geeft de bal voor. Broczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Libonatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Šidlo probeert naar een medespeler te passen. Leonidis rent richting de bal. Leonidis geeft de bal voor. Broczkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Leonidis geeft een lange en hoge pass. Broczkowski kopt de bal weg. Daar is Giacometti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Giacometti rent richting de bal. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 83%, MKS Mokotów Warszawa 17%.
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - MKS Mokotów Warszawa 0:2

46e minuut.
Cosmescu komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Pyłko verovert de bal door een tackle van achteren. Pyłko passt de bal zonder na te denken. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - MKS Mokotów Warszawa 1:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhak komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Spaczyński controleert de bal met de borst. Loch speelt de bal door. Daar is Leonidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonidis geeft de bal voor. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Deyna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siqueira rent richting de bal. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Broczkowski passt de bal met de wreef. Leonidis rent richting de bal. Leonidis geeft de bal voor. Broczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - MKS Mokotów Warszawa 1:3

73e minuut.
Klungelig pakt Leonidis de bal. Leonidis passt de bal met de wreef. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Olszyna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Plachta verovert de bal door een tackle van achteren. Plachta speelt de bal door. Daar is Leonidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonidis geeft de bal voor. Broczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Olszyna bokst de bal weg.

83e minuut.
Plachta verovert de bal door een tackle van achteren. Plachta geeft de bal voor. Loch probeert naar een medespeler te passen. Leonidis heeft problemen om de bal te vangen. Leonidis geeft de bal voor. Olszyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Leonidis probeert naar een medespeler te passen. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo geeft de bal voor. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Olszyna trapt de bal weg. Loch met een sublieme pass. Leonidis rent richting de bal. Leonidis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aron de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Loch probeert naar een medespeler te passen. Šidlo probeert naar een medespeler te passen. Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis geeft een lange en hoge pass. Giacometti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 73%, MKS Mokotów Warszawa 27%.
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - MKS Mokotów Warszawa 1:3