Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Parc des Peintres
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8611
LES PEINTRES Antibes
Carré blanc Tactiek Gérard
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
64.1 gemiddelde waardering 60.7
incredible Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Klungelig pakt Palimąka de bal. Palimąka probeert naar een medespeler te passen. Mattos is nu in balbezit. Mattos haalt uit met een fantastische trap. Junco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LES PEINTRES - Antibes 1:0

10e minuut.
Palimąka is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johnson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palimąka geeft een lange en hoge pass. Norueguês krijgt zijn hoofd ertegen. Junco bokst de bal weg.

16e minuut.
Stilinović geeft een hoge lob. Palimąka rent richting de bal. Palimąka geeft de bal voor. Mattos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LES PEINTRES - Antibes 2:0

25e minuut.
Inworp. Stilinović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palimąka rent richting de bal. Palimąka geeft een hoge lob. Mattos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Norueguês rent richting de bal. Norueguês schiet op doel. Junco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LES PEINTRES - Antibes 3:0

28e minuut.
Rault onderschept slim de pass. Rault geeft een hoge lob. Palimąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Palimąka geeft de bal voor. Norueguês maakt een snoekduik en kopt de bal. Junco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren verovert de bal door een tackle van achteren. Vandooren speelt de bal door. Walicki rent richting de bal. Walicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mattos passt de bal in één keer door. Amsterdamski verovert de bal door een tackle van achteren. Palimąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Palimąka geeft een lange en hoge pass. Norueguês springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Franković bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly geeft de bal voor. Mattos rent richting de bal. Mattos schiet op doel. Junco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Vandooren is nu in balbezit. Vandooren met een sublieme pass. Van Gog is nu in balbezit. Van Gog geeft een hoge lob. Walicki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LES PEINTRES 37%, Antibes 63%.
LES PEINTRES - Antibes 3:0

46e minuut.
Thuillier komt het veld opgelopen. Compagnucci komt het veld opgelopen. Soczyński komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Thuillier passt de bal zonder na te denken. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński passt de bal in één keer door. Norueguês is nu in balbezit. Norueguês schiet op doel. Junco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thuillier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ghinescu kopt de bal weg. Johnson is nu in balbezit. Johnson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Soczyński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bonneau komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Van Gog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Gog geeft een hoge lob. Daar is Walicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walicki draait met de bal, schiet en ... Bonneau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Giuly heeft problemen om de bal te vangen. Giuly passt de bal in één keer door. Makriev onderschept slim de pass. Norueguês bereikt de bal nog maar net als eerste. Norueguês draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Daar is Amsterdamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsterdamski verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson rent richting de bal. Norueguês bereikt de bal nog maar net als eerste. Norueguês haalt uit met een fantastische trap. Junco bokst de bal weg.

74e minuut.
Johnson passt de bal zonder na te denken. Thuillier is nu in balbezit. Thuillier geeft een lange en hoge pass. Soczyński rent richting de bal. Soczyński haalt uit met een fantastische trap. Junco bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Divert heeft problemen om de bal te vangen. Soczyński rent richting de bal. Divert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Divert krijgt een gele kaart. Soczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Norueguês kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Junco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LES PEINTRES - Antibes 4:0

78e minuut.
Ghinescu met een sublieme pass. Vandooren is nu in balbezit. Stilinović verovert de bal door een tackle van achteren. Stilinović geeft de bal voor. Soczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Amsterdamski is nu in balbezit. Stilinović is nu in balbezit. Amsterdamski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amsterdamski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Thuillier is nu in balbezit. Thuillier passt de bal zonder na te denken. Soczyński rent richting de bal. Norueguês rent richting de bal. Norueguês draait met de bal, schiet en ... Junco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Rault geeft de bal voor. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajov begaat een overtreding. Bajov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LES PEINTRES 39%, Antibes 61%.
LES PEINTRES - Antibes 4:0