Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Santiago Bernabeu
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1945
CF Real Borsa DINAMO UTD
LIGA3 Tactiek 2023
45% Balbezit 55%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 51.3
solid Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


27e minuut.
Vial onderschept slim de pass. Vial geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turcanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Judek geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Wlazłowicz passt de bal in één keer door. Balogh is nu in balbezit. Lešehrad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balogh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bretones komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Borsa 42%, DINAMO UTD 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Real Borsa - DINAMO UTD 0:0

56e minuut.
Atlak onderschept slim de pass. Atlak geeft de bal voor. Judek is nu in balbezit. Judek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - DINAMO UTD 0:1

65e minuut.
Dinescu met een sublieme pass. Albarracín rent richting de bal. Albarracín passt de bal in één keer door. Balogh is nu in balbezit. Balogh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Simjak probeert de bal met de borst te controleren. Atlak rent richting de bal. Atlak passt de bal met de wreef. Balogh rent richting de bal. Balogh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Bretones is nu in balbezit. Bretones passt de bal zonder na te denken. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh schiet op doel. Lešehrad probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Borsa 42%, DINAMO UTD 58%.
CF Real Borsa - DINAMO UTD 0:1