Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gymnastics Naples Lazio_1900
NO Ala Tactiek 5-2-3POR7
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 5
66.8 gemiddelde waardering 73.3
excellent Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


15e minuut.
Inworp. Casacuberta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lingurov geeft een hoge lob. Iorgov kopt de bal weg. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Savolevičius rent richting de bal. Savolevičius geeft de bal voor. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov schiet op doel. Berlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

32e minuut.
Conev probeert naar een medespeler te passen. Afak rent richting de bal. Afak geeft de bal voor. Sarafov rent richting de bal. Sarafov schiet op doel. Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev speelt de bal door. Daar is Iorgov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorgov haalt uit met een fantastische trap. Berlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - Lazio_1900 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gymnastics Naples 69%, Lazio_1900 31%.
Gymnastics Naples - Lazio_1900 0:1

46e minuut.
Abbruzzese komt het veld opgelopen. Pérez komt het veld opgelopen. Vólent komt het veld opgelopen. Arricca komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Lingurov is nu in balbezit. Iorgov bereikt de bal nog maar net als eerste. Billy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iorgov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iorgov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Berlea bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Billy bereikt de bal nog maar net als eerste. Afak onderschept slim de pass. Afak probeert naar een medespeler te passen. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov haalt uit met een fantastische trap. Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Vólent passt de bal in één keer door. Savolevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Arricca heeft problemen om de bal te vangen. Arricca geeft de bal voor. Marín maakt een snoekduik en kopt de bal. Milocco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Defabritiis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arricca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Defabritiis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Klungelig pakt Afak de bal. Canales onderschept slim de pass. Canales geeft de bal voor. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Arricca passt de bal in één keer door. Defabritiis rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rizov ... Strafschop! Rizov krijgt een gele kaart. Defabritiis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Defabritiis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gymnastics Naples - Lazio_1900 1:1

68e minuut.
Daar is Sarafov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafov probeert naar een medespeler te passen. Savolevičius probeert naar een medespeler te passen. Slavchev heeft problemen om de bal te vangen. Slavchev geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Tú komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Vólent passt de bal met de wreef. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rizov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Marín raakt geblesseerd tijdens het duel. Wewiórski komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Savolevičius kopt de bal weg. Arricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arricca met een sublieme pass. Marín is nu in balbezit. Marín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gymnastics Naples 63%, Lazio_1900 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gymnastics Naples - Lazio_1900 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Lingurov geeft een lange en hoge pass. Canales heeft problemen om de bal te vangen. Iorgov rent richting de bal. Iorgov draait met de bal, schiet en ... Berlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - Lazio_1900 1:2

101e minuut.
Presser kopt de bal weg. Slavchev geeft een hoge lob. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski schiet op doel. Berlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - Lazio_1900 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gymnastics Naples 69%, Lazio_1900 31%.
Gymnastics Naples - Lazio_1900 1:3

110e minuut.
Arricca is nu in balbezit. Arricca passt de bal met de wreef. Marín rent richting de bal. Marín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - Lazio_1900 2:3

114e minuut.
Lingurov passt de bal met de wreef. Conev heeft problemen om de bal te vangen. Conev geeft een hoge lob. Iorgov rent richting de bal. Iorgov schiet op doel. Berlea bokst de bal weg. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - Lazio_1900 2:4

118e minuut.
Lingurov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Billy de bal. Iorgov is nu in balbezit. Sarafov rent richting de bal. Sarafov schiet op doel. Berlea bokst de bal weg.

119e minuut.
Pérez met een sublieme pass. Klungelig pakt Presser de bal. Marín is nu in balbezit. Marín haalt uit met een fantastische trap. Milocco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - Lazio_1900 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gymnastics Naples 60%, Lazio_1900 40%.
Gymnastics Naples - Lazio_1900 3:4