Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Çakalli Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3058
Çakalli SUPPER STAR
çift forvet Tactiek NamBaHai
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 32.2
formidable Schieten weak
excellent Passen average
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Del Sole geeft de bal voor. Căldăraru is nu in balbezit. Căldăraru passt de bal in één keer door. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Dimunno geeft een hoge lob. Klungelig pakt Perzak de bal. Perzak met een sublieme pass. Del Sole is nu in balbezit. Del Sole haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Łopatowicz kopt de bal weg. Daar is Anh Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Sole is nu in balbezit. Del Sole haalt uit met een fantastische trap. Kotwas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - SUPPER STAR 1:0

20e minuut.
Hérault zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dimunno is nu in balbezit. Łopatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łopatowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anh Dũng de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - SUPPER STAR 2:0

25e minuut.
Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru passt de bal zonder na te denken. Bitang is nu in balbezit. Łopatowicz onderschept slim de pass. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Căldăraru passt de bal met de wreef. Del Sole is nu in balbezit. Anh Dũng begaat een overtreding. Anh Dũng krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Perzak is nu in balbezit. Perzak speelt de bal door. Del Sole is nu in balbezit. Del Sole geeft een lange en hoge pass. Łopatowicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Perzak is nu in balbezit. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak verovert de bal door een tackle van achteren. Perzak geeft een lange en hoge pass. Łopatowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kotwas trapt de bal weg van het doel. Jacques kopt de bal weg. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap. Kotwas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - SUPPER STAR 3:0

42e minuut.
Hérault rent richting de bal. Hérault geeft de bal voor. Del Sole kopt de bal weg. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kotwas met een harde bal richting middenveld. Căldăraru kopt de bal weg. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Perzak met een snelle inworp. Schilder rent richting de bal. Del Sole schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Del Sole moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Del Sole schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakalli 31%, SUPPER STAR 69%.
Çakalli - SUPPER STAR 3:0

48e minuut.
Căldăraru speelt de bal door. Hérault rent richting de bal. Hérault speelt de bal door. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Łopatowicz kopt de bal weg. Hérault is nu in balbezit. Hérault probeert naar een medespeler te passen. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Căldăraru onderschept slim de pass. Căldăraru geeft de bal voor. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap. Kotwas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - SUPPER STAR 4:0

56e minuut.
Schilder geeft de bal voor. Inworp. Perzak met een snelle inworp. Căldăraru is nu in balbezit. Căldăraru geeft een hoge lob. Kotwas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Hérault rent richting de bal. Hérault passt de bal zonder na te denken. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ... Kotwas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - SUPPER STAR 5:0

67e minuut.
Căldăraru geeft de bal voor. Bitang rent richting de bal. Łopatowicz onderschept slim de pass. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap. Kotwas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - SUPPER STAR 6:0

70e minuut.
Căldăraru probeert naar een medespeler te passen. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak speelt de bal door. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bitang kopt de bal weg. Hérault bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérault passt de bal in één keer door. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hérault is nu in balbezit. Hérault passt de bal zonder na te denken. Căldăraru speelt de bal door. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - SUPPER STAR 7:0

79e minuut.
Kotwas trapt de bal weg. Jacques kopt de bal weg. Klungelig pakt Hérault de bal. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ... Kotwas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques geeft een lange en hoge pass. Łopatowicz kan de bal niet met de borst controleren. Łopatowicz schiet op doel. Kotwas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - SUPPER STAR 8:0

87e minuut.
Hérault heeft problemen om de bal te vangen. Hérault passt de bal zonder na te denken. Daar is Łopatowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bitang de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cornali probeert naar een medespeler te passen. Prata is nu in balbezit. Jacques begaat een overtreding. Jacques krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakalli 25%, SUPPER STAR 75%.
Çakalli - SUPPER STAR 8:0