Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ano Crew Sarmata
4-3-3 atak Tactiek testowa
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 41.5
average Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen good


6e minuut.
Pleşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşca speelt de bal door. Chodakiewicz rent richting de bal. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Setién rent richting de bal. Setién geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Həbibli de bal. Perović rent richting de bal. Perović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Sarmata 0:1

16e minuut.
Setién probeert naar een medespeler te passen. Muciek rent richting de bal. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Sarmata 0:2

20e minuut.
Pleşca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Setién is nu in balbezit. Setién passt de bal zonder na te denken. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Setién met een sublieme pass. Pleşca rent richting de bal. Pleşca geeft een hoge lob. Setién bereikt de bal nog maar net als eerste. Setién geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelle met de inworp. Setién speelt de bal door. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ... Piasecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Szluga is nu in balbezit. Szluga geeft de bal voor. Inworp. Monja met een snelle inworp. Setién geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Piasecki met een harde bal richting middenveld. Setién kopt de bal weg. Ban heeft problemen om de bal te vangen. Ban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pleşca is nu in balbezit. Pleşca passt de bal met de wreef. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel. Piasecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Sarmata 0:3

40e minuut.
Perović rent richting de bal. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Perović onderschept slim de pass. Perović probeert naar een medespeler te passen. Ban rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Sarmata 0:4

45e minuut.
Perović rent richting de bal. Perović passt de bal zonder na te denken. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Sarmata 0:5

45e minuut.
Ochetan komt het veld opgelopen. Anton komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 66%, Sarmata 34%.
Ano Crew - Sarmata 0:5

53e minuut.
Pelle is nu in balbezit. Monja verovert de bal door een tackle van achteren. Monja passt de bal met de wreef. Anton is nu in balbezit. Anton schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Czetwertyński heeft problemen om de bal te vangen. Setién geeft een lange en hoge pass. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Setién geeft een hoge lob. Ochetan kopt de bal weg. Daar is Chodakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anton rent richting de bal. Anton haalt uit met een fantastische trap. Piasecki bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Ochetan met een snelle inworp. Setién bereikt de bal nog maar net als eerste. Setién geeft een lange en hoge pass. Ban springt en kopt de bal. Piasecki bokst de bal weg.

65e minuut.
Daar is Beran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beran geeft een hoge lob. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel. Piasecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Sarmata 0:6

66e minuut.
Gerasimenko komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kecman onderschept slim de pass. Kecman passt de bal in één keer door. Gerasimenko met een sublieme pass. Klungelig pakt Ban de bal. Ban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Muciek kopt de bal weg. Monja is nu in balbezit. Monja met een sublieme pass. Ban heeft problemen om de bal te vangen. Ban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Sarmata 0:7

79e minuut.
Chodakiewicz geeft een hoge lob. Inworp. Ochetan met de inworp. Gerasimenko geeft een lange en hoge pass. Ban springt en kopt de bal. Piasecki bokst de bal weg.

84e minuut.
Gerasimenko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muciek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban is nu in balbezit. Monja is nu in balbezit. Monja geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ochetan met de inworp. Gerasimenko is nu in balbezit. Gerasimenko geeft de bal voor. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ... Piasecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Sarmata 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 64%, Sarmata 36%.
Ano Crew - Sarmata 0:8