Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rome`s Defenders Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2814
Rome`s Defenders JUPITER 10
2 34 Tactiek Totti TRIS - 4C
49% Balbezit 51%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 33.1
very good Schieten adequate
average Passen weak
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo passt de bal met de wreef. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli verovert de bal door een tackle van achteren. Strafforelli schiet op doel. Numić bokst de bal weg.

9e minuut.
Murillo geeft een hoge lob. Inworp. Uzunyol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli schiet op doel. Numić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pyda rent richting de bal. Pyda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - JUPITER 10 1:0

13e minuut.
Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dindar verovert de bal door een tackle van achteren. Dindar passt de bal zonder na te denken. Strafforelli rent richting de bal. Strafforelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Uzunyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzunyol geeft een hoge lob. Jezierski rent richting de bal. Strafforelli onderschept slim de pass. Strafforelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ibisz onderschept slim de pass. Ibisz geeft de bal voor. Jezierski kan de bal niet met de borst controleren. Strafforelli rent richting de bal. Strafforelli schiet op doel. Numić bokst de bal weg.

21e minuut.
Licznerski rent richting de bal. Strafforelli verovert de bal door een tackle van achteren. Strafforelli passt de bal in één keer door. Pyda rent richting de bal. Pyda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dindar rent richting de bal. Dindar passt de bal in één keer door. Strafforelli rent richting de bal. Strafforelli schiet op doel. Numić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - JUPITER 10 2:0

44e minuut.
Pyda rent richting de bal. Pyda geeft een lange en hoge pass. Jezierski heeft problemen om de bal te vangen. Strafforelli rent richting de bal. Strafforelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome`s Defenders 28%, JUPITER 10 72%.
Rome`s Defenders - JUPITER 10 2:0

53e minuut.
Barbez kopt de bal weg. Klungelig pakt Dindar de bal. Dindar passt de bal in één keer door. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli haalt uit met een fantastische trap. Numić bokst de bal weg.

69e minuut.
Dindar passt de bal zonder na te denken. Pyda is nu in balbezit. Pyda speelt de bal door. Klungelig pakt Strafforelli de bal. Strafforelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Uzunyol met een snelle inworp. Strafforelli rent richting de bal. Strafforelli schiet op doel. Numić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - JUPITER 10 3:0

81e minuut.
Schabowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz verovert de bal door een tackle van achteren. Ibisz geeft de bal voor. Strafforelli rent richting de bal. Strafforelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Schabowy is nu in balbezit. Ibisz onderschept slim de pass. Ibisz passt de bal zonder na te denken. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - JUPITER 10 4:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Németh met de inworp. Licznerski is nu in balbezit. Pyda verovert de bal door een tackle van achteren. Pyda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - JUPITER 10 5:0

90e minuut.
Ulrich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dindar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyda rent richting de bal. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome`s Defenders 32%, JUPITER 10 68%.
Rome`s Defenders - JUPITER 10 5:0