Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: FCWill Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6607
FCWill Nebunii
slab Tactiek tactica mod
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 41.5
uitmuntend Schieten matig
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


7e minuut.
Vlahuţă is nu in balbezit. Hermaniuk onderschept slim de pass. Hermaniuk geeft een lange en hoge pass. Saldanha is nu in balbezit. Saldanha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - Nebunii 1:0

14e minuut.
Silaghi is nu in balbezit. Silaghi speelt de bal door. Saldanha heeft problemen om de bal te vangen. Saldanha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - Nebunii 2:0

15e minuut.
Silvrants verovert de bal door een tackle van achteren. Sahiti rent richting de bal. Hermaniuk met een sublieme pass. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha draait met de bal, schiet en ... Stefanescu-Prodanovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Şofrone geeft de bal voor. Saldanha is nu in balbezit. Saldanha passt de bal in één keer door. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants haalt uit met een fantastische trap. Stefanescu-Prodanovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Doeltrap. Stefanescu-Prodanovici met een harde bal richting middenveld. Guanes kopt de bal weg. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Chiţu kopt de bal weg. Hermaniuk rent richting de bal. Hermaniuk passt de bal zonder na te denken. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - Nebunii 3:0

38e minuut.
Silaghi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lantz de bal. Hermaniuk kopt de bal weg. Silvrants heeft problemen om de bal te vangen. Silvrants schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lantz neemt de hoekschop. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - Nebunii 4:0

41e minuut.
Saldanha geeft de bal voor. Silvrants is nu in balbezit. Sahiti met een sublieme pass. Lantz is nu in balbezit. Lantz geeft een hoge lob. Stefanescu-Prodanovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Silaghi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Saldanha de bal. Vlahuţă is nu in balbezit. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Saldanha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Clements komt het veld opgelopen. Frančák komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCWill 22%, Nebunii 78%.
FCWill - Nebunii 4:0

46e minuut.
Frančák passt de bal in één keer door. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi met een sublieme pass. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Guanes rent richting de bal. Guanes passt de bal in één keer door. Daar is Półćwiartek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvrants rent richting de bal. Silvrants haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sahiti met een sublieme pass. Chiţu rent richting de bal. Talar begaat een overtreding. Talar krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Frančák passt de bal zonder na te denken. Silaghi rent richting de bal. Silaghi geeft de bal voor. Saldanha is nu in balbezit. Saldanha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lantz passt de bal met de wreef. Silvrants rent richting de bal. Frančák speelt de bal door. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Silaghi rent richting de bal. Silaghi passt de bal zonder na te denken. Guanes speelt de bal door. Frančák bereikt de bal nog maar net als eerste. Frančák draait met de bal, schiet en ... Stefanescu-Prodanovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Lantz geeft een hoge lob. Silaghi rent richting de bal. Silaghi passt de bal zonder na te denken. Daar is Silvrants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvrants draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - Nebunii 5:0

71e minuut.
Silaghi rent richting de bal. Silaghi geeft een hoge lob. Sahiti kan de bal niet met de borst controleren. Silvrants is nu in balbezit. Silvrants draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Stefanescu-Prodanovici met een harde bal richting middenveld. Silaghi kopt de bal weg. Gaidoş heeft problemen om de bal te vangen. Saldanha rent richting de bal. Saldanha haalt uit met een fantastische trap. Stefanescu-Prodanovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Guanes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Frančák de bal. Frančák passt de bal met de wreef. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Silaghi is nu in balbezit. Silaghi speelt de bal door. Saldanha rent richting de bal. Silvrants rent richting de bal. Silvrants haalt uit met een fantastische trap. Stefanescu-Prodanovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - Nebunii 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCWill 27%, Nebunii 73%.
FCWill - Nebunii 6:0