Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Viseu e Mantorras FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3132
Viseu e Mantorras FC FC Yety
LamaisonB Tactiek 1978
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
50.4 gemiddelde waardering 31.4
excellent Schieten weak
very good Passen average
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Daar is Aplea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čipsts is nu in balbezit. Čipsts schiet op doel. Aplea probeert de bal aan de voet te houden. Mengenli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viseu e Mantorras FC - FC Yety 1:0

8e minuut.
Čipsts is nu in balbezit. Cincă rent richting de bal. Cincă passt de bal zonder na te denken. Čipsts bereikt de bal nog maar net als eerste. Čipsts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Mircea de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juszczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carmena is nu in balbezit. Carmena geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Məmmədbəyov kopt de bal weg. Daar is Cincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čipsts bereikt de bal nog maar net als eerste. Čipsts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viseu e Mantorras FC - FC Yety 2:0

26e minuut.
Czerniakowski rent richting de bal. Czerniakowski geeft een lange en hoge pass. Carmena kopt de bal weg. Čipsts is nu in balbezit. Čipsts draait met de bal, schiet en ... Mengenli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Cincă geeft de bal voor. Mircea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wiltos. Mircea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Carmena met de inworp. Čipsts is nu in balbezit. Čipsts passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Məmmədbəyov de bal. Məmmədbəyov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viseu e Mantorras FC 32%, FC Yety 68%.
Viseu e Mantorras FC - FC Yety 2:0

46e minuut.
Arrochela komt het veld opgelopen. Cecere komt het veld opgelopen. Kleiotis komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere passt de bal in één keer door. Czerniakowski speelt de bal door. Məmmədbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədbəyov haalt uit met een fantastische trap. Mengenli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Klungelig pakt Godri de bal. Carmena is nu in balbezit. Carmena geeft een lange en hoge pass. Məmmədbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədbəyov haalt uit met een fantastische trap. Mengenli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Juszczyk passt de bal met de wreef. Czerniakowski rent richting de bal. Czerniakowski passt de bal in één keer door. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Czerniakowski rent richting de bal. Czerniakowski geeft een lange en hoge pass. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədbəyov is nu in balbezit. Məmmədbəyov schiet op doel. Paal!

82e minuut.
Andreescu geeft de bal voor. Koszaliński kopt de bal weg. Czerniakowski geeft een lange en hoge pass. Cecere bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecere draait met de bal, schiet en ... Mengenli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Padureanu heeft problemen om de bal te vangen. Juszczyk onderschept slim de pass. Juszczyk met een sublieme pass. Məmmədbəyov is nu in balbezit. Məmmədbəyov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viseu e Mantorras FC 29%, FC Yety 71%.
Viseu e Mantorras FC - FC Yety 2:0