Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Pepsi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ Bałtyk 1930 Gdynia
4-1-1-2-2-OFF Tactiek Obrona
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.3 gemiddelde waardering 49
uitmuntend Schieten goed
formidabel Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Hooijdonk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krocan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krocan krijgt een gele kaart. van Hooijdonk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Hooijdonk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Bałtyk 1930 Gdynia 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Bogdan de bal. Montwiłł rent richting de bal. Krocan onderschept slim de pass. van Hooijdonk onderschept slim de pass. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bates probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Young speelt de bal door. Alcalde kopt de bal weg. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. Young bokst de bal weg.

20e minuut.
Dilo probeert naar een medespeler te passen. Szymanek rent richting de bal. Szymanek geeft de bal voor. van Hooijdonk probeert de bal met de borst te controleren. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Szymanek kopt de bal weg. Bates is nu in balbezit. Montwiłł onderschept slim de pass. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. Young probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Szymanek geeft een lange en hoge pass. Montwiłł kopt de bal weg. Hulewicz is nu in balbezit. van Hooijdonk rent richting de bal. Hulewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Karanović rent richting de bal. Karanović passt de bal met de wreef. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... Young werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Ciechacki passt de bal met de wreef. Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalde probeert naar een medespeler te passen. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 30%, Bałtyk 1930 Gdynia 70%.
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Bałtyk 1930 Gdynia 1:0

46e minuut.
Špirnák passt de bal in één keer door. Romo rent richting de bal. Romo geeft een lange en hoge pass. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi draait met de bal, schiet en ... Rəsulzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Hulewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Ciechacki de bal. Ciechacki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alcalde de bal. Alcalde geeft een hoge lob. Young probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montwiłł is nu in balbezit. Bogdan verovert de bal door een tackle van achteren. van Hooijdonk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Bałtyk 1930 Gdynia 2:0

51e minuut.
Hulewicz passt de bal zonder na te denken. Szymanek is nu in balbezit. Szymanek geeft de bal voor. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Montwiłł springt en kopt de bal. Young kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Hulewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciechacki is nu in balbezit. Ciechacki passt de bal in één keer door. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Alcalde passt de bal met de wreef. Hulewicz is nu in balbezit. Hulewicz met een sublieme pass. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... Young bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hulewicz zal de hoekschop nemen. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dilo speelt de bal door. Hulewicz is nu in balbezit. Hulewicz passt de bal met de wreef. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Alcalde met een sublieme pass. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk passt de bal met de wreef. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gigoshvili rent richting de bal. Alcalde verovert de bal door een tackle van achteren. Alcalde passt de bal in één keer door. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hulewicz passt de bal zonder na te denken. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł geeft de bal voor. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Szymanek geeft een lange en hoge pass. Romo kopt de bal weg. Špirnák heeft problemen om de bal te vangen. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. von Franzen komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Alcalde rent richting de bal. Alcalde geeft een hoge lob. Romo probeert naar een medespeler te passen. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Bałtyk 1930 Gdynia 3:0

81e minuut.
von Franzen is nu in balbezit. von Franzen passt de bal in één keer door. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk schiet op doel. Young werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Bałtyk 1930 Gdynia 4:0

84e minuut.
Gigoshvili passt de bal in één keer door. Perl is nu in balbezit. Sellimi onderschept slim de pass. Sellimi schiet op doel. Rəsulzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Ciechacki onderschept slim de pass. Ciechacki geeft een lange en hoge pass. van Hooijdonk kopt de bal weg. von Franzen bereikt de bal nog maar net als eerste. von Franzen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 36%, Bałtyk 1930 Gdynia 64%.
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Bałtyk 1930 Gdynia 4:0