Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Necropolis Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 11749
Splašené Ovečky SPORBAT AIR FC
sheep Tactiek No injuries
40% Balbezit 60%
6% Spel op eigen helft 94%
69 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 47.5
formidabel Schieten goed
formidabel Passen solide
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Daar is Štoklasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štoklasa probeert naar een medespeler te passen. Chyba rent richting de bal. Chyba schiet op doel. Smolskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 1:0

2e minuut.
Kirilovas passt de bal met de wreef. Daraganas is nu in balbezit. Chyba onderschept slim de pass. Chyba schiet op doel. Roginis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 2:0

3e minuut.
Maso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maso passt de bal in één keer door. Štoklasa heeft problemen om de bal te vangen. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 3:0

4e minuut.
Karalukas passt de bal in één keer door. Roginis met een sublieme pass. Daar is Swawola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyba rent richting de bal. Chyba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Piñas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maso is nu in balbezit. Maso passt de bal zonder na te denken. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Smolskis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 4:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carranza met de inworp. Maso speelt de bal door. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa schiet op doel. Paal! Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 5:0

10e minuut.
Płosczuk is nu in balbezit. Seebach is nu in balbezit. Seebach geeft een hoge lob. Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Kirilovas de bal. Piñas onderschept slim de pass. Piñas geeft de bal voor. Chyba is nu in balbezit. Chyba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 6:0

12e minuut.
Seebach met de inworp. Piñas rent richting de bal. Piñas geeft een hoge lob. Daar is Štoklasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štoklasa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Chyba controleert de bal met de borst. Chyba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 7:0

14e minuut.
Chyba verovert de bal door een tackle van achteren. Chyba met een sublieme pass. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Smolskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 8:0

16e minuut.
Piñas rent richting de bal. Piñas met een sublieme pass. Teuns probeert naar een medespeler te passen. Daar is Štoklasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 9:0

18e minuut.
De Bruyne met een sublieme pass. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa met een sublieme pass. Chyba is nu in balbezit. Chyba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 10:0

18e minuut.
Swawola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brdar de bal. Chyba rent richting de bal. Chyba haalt uit met een fantastische trap. Smolskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 11:0

22e minuut.
Maso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piñas rent richting de bal. Piñas geeft een lange en hoge pass. Palevičius probeert de bal aan de voet te houden. Chyba springt en kopt de bal. Smolskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 12:0

23e minuut.
Daraganas rent richting de bal. Chyba onderschept slim de pass. Chyba passt de bal zonder na te denken. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Smolskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 13:0

24e minuut.
Smolskis met een sublieme pass. Piñas met een sublieme pass. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 14:0

26e minuut.
Daraganas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas onderschept slim de pass. Piñas geeft een hoge lob. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 15:0

28e minuut.
Kirilovas passt de bal zonder na te denken. Daraganas is nu in balbezit. Piñas onderschept slim de pass. Piñas geeft een hoge lob. Štoklasa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Smolskis met een sublieme pass. Piñas speelt de bal door. Rabich probeert naar een medespeler te passen. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 16:0

34e minuut.
Maso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maso passt de bal zonder na te denken. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 17:0

34e minuut.
Kirilovas rent richting de bal. Kirilovas passt de bal in één keer door. Daraganas probeert de bal aan de voet te houden. Chyba rent richting de bal. Chyba haalt uit met een fantastische trap. Smolskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 18:0

36e minuut.
Štoklasa is nu in balbezit. Smolskis speelt de bal door. Piñas speelt de bal door. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chyba rent richting de bal. Chyba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 19:0

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piñas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chyba rent richting de bal. Chyba schiet op doel. Smolskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 20:0

41e minuut.
Klungelig pakt Swawola de bal. Teuns onderschept slim de pass. Teuns probeert naar een medespeler te passen. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa schiet op doel. Smolskis bokst de bal weg. Chyba rent richting de bal. Chyba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 21:0

43e minuut.
Swawola probeert de bal met de borst te controleren. Piñas met een sublieme pass. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 22:0

44e minuut.
Chyba verovert de bal door een tackle van achteren. Chyba passt de bal zonder na te denken. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Smolskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

45e minuut.
Roginis geeft een lange en hoge pass. De Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyne passt de bal zonder na te denken. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chyba rent richting de bal. Chyba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Splašené Ovečky 4%, SPORBAT AIR FC 96%.
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 23:0

46e minuut.
Carranza passt de bal met de wreef. Teuns probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Štoklasa de bal. Štoklasa schiet op doel. Smolskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 24:0

47e minuut.
Volpe komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Zaras passt de bal in één keer door. Daraganas is nu in balbezit. Piñas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piñas krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Piñas probeert naar een medespeler te passen. Rabich rent richting de bal. Kosztolányi met een sublieme pass. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Smolskis bokst de bal weg. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 25:0

52e minuut.
Carranza met een snelle inworp. Piñas is nu in balbezit. Piñas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Palevičius de bal onder controle te krijgen. Volpe springt en kopt de bal. Smolskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Carranza is nu in balbezit. Carranza speelt de bal door. Maso rent richting de bal. Maso geeft een hoge lob. Volpe krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kirilovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilovas passt de bal met de wreef. Piñas rent richting de bal. Piñas geeft een lange en hoge pass. Štoklasa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Brdar geeft een hoge lob. Maso rent richting de bal. Maso passt de bal met de wreef. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 26:0

59e minuut.
Maso is nu in balbezit. Maso passt de bal zonder na te denken. Kanoč probeert naar een medespeler te passen. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kosztolányi heeft problemen om de bal te vangen. Kosztolányi speelt de bal door. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa schiet op doel. Smolskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 27:0

61e minuut.
Karalukas passt de bal in één keer door. Zaras is nu in balbezit. Zaras passt de bal zonder na te denken. Daar is Volpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piñas zal de hoekschop nemen. Volpe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 28:0

63e minuut.
Piñas passt de bal in één keer door. Maso probeert naar een medespeler te passen. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 29:0

65e minuut.
Inworp. Maso met de inworp. Piñas geeft een hoge lob. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 30:0

66e minuut.
Volpe verovert de bal door een tackle van achteren. Volpe speelt de bal door. Štoklasa heeft problemen om de bal te vangen. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Smolskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Palevičius de bal onder controle te krijgen. Zaras verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piñas neemt de hoekschop. Volpe krijgt zijn hoofd ertegen. Smolskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Volpe rent richting de bal. Volpe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 31:0

72e minuut.
Seebach geeft de bal voor. Teuns speelt de bal door. Štoklasa heeft problemen om de bal te vangen. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Smolskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 32:0

73e minuut.
Carranza passt de bal in één keer door. Rabich probeert naar een medespeler te passen. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Smolskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Maso probeert naar een medespeler te passen. Volpe is nu in balbezit. Volpe speelt de bal door. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Smolskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Teuns geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Štoklasa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 33:0

77e minuut.
Roginis geeft de bal voor. Maso met een sublieme pass. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Smolskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 34:0

80e minuut.
Rabich met een sublieme pass. Teuns probeert naar een medespeler te passen. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe draait met de bal, schiet en ... Smolskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 35:0

80e minuut.
Rabich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fišnár komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Carranza is nu in balbezit. Carranza passt de bal zonder na te denken. Volpe rent richting de bal. Volpe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 36:0

83e minuut.
Volpe rent richting de bal. Seebach onderschept slim de pass. Seebach geeft een hoge lob. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Teuns rent richting de bal. Štoklasa heeft problemen om de bal te vangen. Štoklasa passt de bal in één keer door. Volpe rent richting de bal. Volpe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 37:0

86e minuut.
Teuns probeert de bal met de borst te controleren. Teuns passt de bal in één keer door. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Smolskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 38:0

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piñas neemt de hoekschop. Volpe kopt de bal weg. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Piñas geeft een lange en hoge pass. Volpe krijgt zijn hoofd ertegen. Smolskis bokst de bal weg. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 39:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Splašené Ovečky 8%, SPORBAT AIR FC 92%.
Splašené Ovečky - SPORBAT AIR FC 39:0