Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gruviera coi buchi
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4321
Real Formaggio U.C. BOREALE
3vs3 Tactiek Emergency
59% Balbezit 41%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 51.3
good Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen poor


21e minuut.
De Liguori kopt de bal weg. Meomartini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lari bereikt de bal nog maar net als eerste. Meomartini verovert de bal door een tackle van achteren. Meomartini haalt uit met een fantastische trap. Terlizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meomartini is nu in balbezit. Meomartini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - U.C. BOREALE 0:1

43e minuut.
Mussida rent richting de bal. Lari verovert de bal door een tackle van achteren. Lari passt de bal in één keer door. De Liguori rent richting de bal. De Liguori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 57%, U.C. BOREALE 43%.
Real Formaggio - U.C. BOREALE 0:1

46e minuut.
Potrzebny komt het veld opgelopen. Ciocia komt het veld opgelopen. Bambagini komt het veld opgelopen. Sosa komt het veld opgelopen. Cooper komt het veld opgelopen. Fumagalli komt het veld opgelopen. Legé komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De Liguori bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoli verovert de bal door een tackle van achteren. Masoli met een sublieme pass. Meomartini is nu in balbezit. Meomartini schiet op doel. Terlizzi bokst de bal weg.

64e minuut.
De Liguori is nu in balbezit. De Liguori passt de bal met de wreef. Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi draait met de bal, schiet en ... Fumagalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ibrido rent richting de bal. Ciocia probeert naar een medespeler te passen. Lari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussida verovert de bal door een tackle van achteren. Mussida schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Speriani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guadalupi probeert naar een medespeler te passen. Bambagini is nu in balbezit. Bambagini schiet op doel. Fumagalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Formaggio - U.C. BOREALE 1:1

83e minuut.
Mussida rent richting de bal. Lari verovert de bal door een tackle van achteren. Lari probeert naar een medespeler te passen. Bussolotti rent richting de bal. Bussolotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 62%, U.C. BOREALE 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Formaggio - U.C. BOREALE 1:1