Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: La Base
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8892
Team Locuaz Fluminense SBS
Entrena2 Tactiek 3 teste
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
56.5 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten excellent
excellent Passen solid
solid Verdedigen incredible


2e minuut.
Dalipagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Weler begaat een overtreding. Dalipagić raakt geblesseerd tijdens het duel. Glavić met een snel genomen vrije trap. Ruiz krijgt zijn hoofd ertegen. Zékány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Dalipagić is nu in balbezit. Spychalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dalipagić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rivarola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dalipagić kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Galdós heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Ruiz rent richting de bal. Galdós onderschept slim de pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rivarola rent richting de bal. Furco onderschept slim de pass. Furco geeft een lange en hoge pass. Vidaurreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurreta schiet op doel. Stević bokst de bal weg.

9e minuut.
Milošević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brasília Amarela met een snelle inworp. Vidaurreta rent richting de bal. Vidaurreta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dalipagić rent richting de bal. Dalipagić geeft een hoge lob. Ruiz rent richting de bal. Ruiz draait met de bal, schiet en ... Zékány probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Spychalski rent richting de bal. Spychalski geeft een hoge lob. Kokeš is nu in balbezit. Kokeš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Sergent speelt de bal door. Zubek probeert naar een medespeler te passen. Kokeš is nu in balbezit. Kokeš haalt uit met een fantastische trap. Stević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Fluminense SBS 0:1

30e minuut.
Milošević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zubek met de inworp. Wiśniowiecki geeft de bal voor. Vidaurreta maakt een snoekduik en kopt de bal. Stević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Badstuber geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brasília Amarela met de inworp. Vidaurreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurreta schiet op doel. Stević bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Glavić is nu in balbezit. Glavić geeft een hoge lob. Dalipagić rent richting de bal. Dalipagić schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ombrellaio kopt de bal weg. Klungelig pakt Galdós de bal. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz haalt uit met een fantastische trap. Zékány probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Sergent geeft een lange en hoge pass. Ruiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiśniowiecki kopt de bal weg. Kokeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeš haalt uit met een fantastische trap. Stević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 59%, Fluminense SBS 41%.
Team Locuaz - Fluminense SBS 0:1

55e minuut.
Wiśniowiecki geeft een lange en hoge pass. Badstuber onderschept slim de pass. Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela geeft een lange en hoge pass. Kokeš maakt een snoekduik en kopt de bal. Stević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stević speelt de bal door. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu speelt de bal door. Ruiz rent richting de bal. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Glavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavić geeft de bal voor. Dalipagić kopt de bal weg. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz haalt uit met een fantastische trap. Zékány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kokeš geeft de bal voor. Daar is Badstuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbut is nu in balbezit. Vidaurreta verovert de bal door een tackle van achteren. Vidaurreta schiet op doel. Stević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Kokeš is nu in balbezit. Wiśniowiecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vidaurreta de bal. Vidaurreta draait met de bal, schiet en ... Stević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Fluminense SBS 0:2

74e minuut.
Weler is nu in balbezit. Weler geeft een hoge lob. Herbut heeft problemen om de bal te vangen. Vidaurreta rent richting de bal. Vidaurreta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Fluminense SBS 0:3

88e minuut.
Wiśniowiecki geeft een hoge lob. Vidaurreta rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Herbut ... Strafschop! Vidaurreta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wiśniowiecki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Stević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 51%, Fluminense SBS 49%.
Team Locuaz - Fluminense SBS 0:3