Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pincher United Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1595
Pincher United Fc LFC
4-4-2 Tactiek paw
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 40.2
average Schieten average
weak Passen adequate
average Verdedigen good


11e minuut.
Cieślar onderschept slim de pass. Cieślar met een sublieme pass. Rivelato speelt de bal door. Canas is nu in balbezit. Canas schiet op doel. Koblak bokst de bal weg.

17e minuut.
Boer met een sublieme pass. Alvær rent richting de bal. Alvær passt de bal in één keer door. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rivelato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivelato speelt de bal door. Cieślar speelt de bal door. Maguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamróz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Inworp. Jamróz met de inworp. Maguinho heeft problemen om de bal te vangen. Maguinho geeft een lange en hoge pass. Canas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Quinteros kopt de bal weg. Cieślar heeft problemen om de bal te vangen. Maguinho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jamróz de bal. Jamróz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Grzywa speelt de bal door. Moor geeft de bal voor. Daish is nu in balbezit. Całka rent richting de bal. Całka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 63%, Fc LFC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pincher United - Fc LFC 0:0

46e minuut.
Horlaville komt het veld opgelopen. Cirulli komt het veld opgelopen. Kudzel komt het veld opgelopen. Aradszky komt het veld opgelopen. Reina komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Rivelato passt de bal met de wreef. Cieślar is nu in balbezit. Cieślar probeert naar een medespeler te passen. Canas is nu in balbezit. Canas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Fc LFC 0:1

63e minuut.
Rivelato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivelato passt de bal zonder na te denken. Maguinho is nu in balbezit. Cieślar rent richting de bal. Cieślar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Canas krijgt zijn hoofd ertegen. Reina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Fc LFC 0:2

66e minuut.
Inworp. Daish met de inworp. Moţoc speelt de bal door. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Jamróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamróz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cieślar de bal. Jamróz rent richting de bal. Jamróz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Aradszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradszky geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jamróz met de inworp. Cieślar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daish geeft een lange en hoge pass. Aradszky verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jamróz zal de hoekschop nemen. Cirulli kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 68%, Fc LFC 32%.
Pincher United - Fc LFC 0:2