Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Red Machine F.C. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10448
Red Machine F.C. teresina city bulls
2x2 Tactiek 2vs2 copa receba
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 55.1
average Schieten solid
very good Passen solid
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Daar is Serelepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barroso rent richting de bal. Serelepe verovert de bal door een tackle van achteren. Serelepe schiet op doel. Bueno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Brüll bereikt de bal nog maar net als eerste. Brüll met een sublieme pass. Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Serelepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - teresina city bulls 1:0

8e minuut.
Linhares rent richting de bal. Linhares geeft een hoge lob. Flores speelt de bal door. Daar is Aliwenkura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado met een sublieme pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - teresina city bulls 2:0

10e minuut.
Areco verovert de bal door een tackle van achteren. Areco probeert naar een medespeler te passen. Serelepe heeft problemen om de bal te vangen. Serelepe schiet op doel. Bueno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Aliwenkura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serelepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brüll rent richting de bal. Brüll haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ambrosio met een sublieme pass. Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara begaat een overtreding. Potiguara krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Brüll bereikt de bal nog maar net als eerste. Brüll passt de bal in één keer door. Diekmeier probeert naar een medespeler te passen. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Potiguara geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serelepe met de inworp. Brüll rent richting de bal. Brüll schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - teresina city bulls 3:0

32e minuut.
Klungelig pakt Suárez Betancort de bal. Suárez Betancort passt de bal zonder na te denken. Bueno rent richting de bal. Bueno geeft de bal voor. Flores speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Bueno trapt de bal weg. Brüll kopt de bal weg. Serelepe rent richting de bal. Serelepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Potiguara heeft problemen om de bal te vangen. Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Serelepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - teresina city bulls 4:0

35e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Potiguara heeft problemen om de bal te vangen. Serelepe onderschept slim de pass. Serelepe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serelepe rent richting de bal. Serelepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - teresina city bulls 5:0

36e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Daar is Potiguara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serelepe verovert de bal door een tackle van achteren. Serelepe haalt uit met een fantastische trap. Bueno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - teresina city bulls 6:0

37e minuut.
Flores speelt de bal door. Daar is Potiguara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serelepe verovert de bal door een tackle van achteren. Serelepe haalt uit met een fantastische trap. Bueno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal geeft de bal voor. Serelepe rent richting de bal. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 37%, teresina city bulls 63%.
Red Machine F.C. - teresina city bulls 6:0

48e minuut.
Flores met een sublieme pass. Piigert rent richting de bal. Piigert probeert naar een medespeler te passen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Brüll is nu in balbezit. Flores begaat een overtreding. Brüll is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Qassemi komt het veld opgelopen. Văn Phương komt het veld opgelopen. Palacios komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Brüll passt de bal in één keer door. Qassemi onderschept slim de pass. Serelepe is nu in balbezit. Văn Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Phương draait met de bal, schiet en ... Carannante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Văn Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Phương draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Carannante trapt de bal weg. Qassemi kopt de bal weg. Văn Phương rent richting de bal. Văn Phương haalt uit met een fantastische trap. Carannante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cubillo rent richting de bal. Diekmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmeier geeft de bal voor. Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Serelepe schiet op doel. Palacios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Qassemi onderschept slim de pass. Qassemi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Văn Phương de bal. Văn Phương draait met de bal, schiet en ... Carannante probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Carannante met een harde bal richting middenveld. Serelepe kopt de bal weg. Văn Phương is nu in balbezit. Văn Phương haalt uit met een fantastische trap. Carannante werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Brüll is nu in balbezit. Văn Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Phương haalt uit met een fantastische trap. Carannante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - teresina city bulls 6:1

62e minuut.
Qassemi onderschept slim de pass. Qassemi speelt de bal door. Aliwenkura speelt de bal door. Văn Phương is nu in balbezit. Văn Phương haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Palacios geeft een hoge lob. Brüll kopt de bal weg. Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Serelepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Văn Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Qassemi met een snelle inworp. Văn Phương rent richting de bal. Văn Phương schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Văn Phương probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serelepe met een snelle inworp. Brüll rent richting de bal. Brüll draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Suárez Betancort heeft problemen om de bal te vangen. Suárez Betancort probeert naar een medespeler te passen. Văn Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Phương haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Văn Phương de bal. Văn Phương haalt uit met een fantastische trap. Carannante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - teresina city bulls 6:2

81e minuut.
Qassemi rent richting de bal. Areco verovert de bal door een tackle van achteren. Areco speelt de bal door. Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Serelepe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Aliwenkura heeft problemen om de bal te vangen. Aliwenkura geeft een hoge lob. Văn Phương rent richting de bal. Klungelig pakt Văn Phương de bal. Văn Phương schiet op doel. Carannante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Qassemi zal de hoekschop nemen. Văn Phương is nu in balbezit. Văn Phương haalt uit met een fantastische trap. Carannante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Văn Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Phương schiet op doel. Carannante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - teresina city bulls 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 54%, teresina city bulls 46%.
Red Machine F.C. - teresina city bulls 6:3