Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: OCTAVIO"SABIÁ"ALMEIDA
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6910
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK Areia
esq Tactiek 2x2
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 41.6
redelijk Schieten solide
matig Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Rêgo verovert de bal door een tackle van achteren. Rêgo geeft een hoge lob. Andino is nu in balbezit. Andino haalt uit met een fantastische trap. Pranagal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Areia 0:1

8e minuut.
Eftimie met een sublieme pass. Klungelig pakt Guedes de bal. Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino haalt uit met een fantastische trap. Pranagal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Areia 0:2

11e minuut.
Inworp. Petkovic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andino heeft problemen om de bal te vangen. Andino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Areia 0:3

15e minuut.
Eftimie trapt de bal weg. Guedes controleert de bal met de borst. Guedes met een sublieme pass. Klungelig pakt Soto de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Guedes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petkovic heeft problemen om de bal te vangen. Petkovic geeft de bal voor. Andino rent richting de bal. Andino schiet op doel. Pranagal bokst de bal weg. Andino rent richting de bal. Andino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Areia 0:4

21e minuut.
Andino schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Pranagal trapt de bal weg. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petkovic met een snelle inworp. Guedes met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. Eftimie bokst de bal weg. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Areia 1:4

41e minuut.
Daar is Eftimie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Guedes kopt de bal weg. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. Eftimie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petkovic speelt de bal door. Malzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soto krijgt een gele kaart. Malzoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ribeiro met een snel genomen vrije trap. Andino rent richting de bal. Andino schiet op doel. Pranagal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Areia 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 49%, Areia 51%.
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Areia 1:5

47e minuut.
Petkovic rent richting de bal. Petkovic passt de bal met de wreef. Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino haalt uit met een fantastische trap. Pranagal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Areia 1:6

53e minuut.
Eftimie met een sublieme pass. Klungelig pakt Guedes de bal. Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Areia 1:7

65e minuut.
Guedes is nu in balbezit. Guedes geeft een lange en hoge pass. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. Eftimie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pranagal probeert naar een medespeler te passen. Petkovic kopt de bal weg. Andino is nu in balbezit. Andino haalt uit met een fantastische trap. Pranagal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Andino rent richting de bal. Andino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Areia 1:8

90e minuut.
Malzoni met een sublieme pass. Inworp. Guedes met de inworp. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 59%, Areia 41%.
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Areia 1:8