Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: SCEB Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5429
SCEB FVT
5-3-2D Tactiek FVT.2
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50.7 gemiddelde waardering 53.7
goed Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Natti kopt de bal weg. Klungelig pakt da Maria de bal. Quattrocchi rent richting de bal. Mata onderschept slim de pass. Mata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gutfeld rent richting de bal. Gutfeld passt de bal in één keer door. Cabello rent richting de bal. Cabello geeft de bal voor. Piwownik maakt een snoekduik en kopt de bal. Hermano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ivars bereikt de bal nog maar net als eerste. Natti onderschept slim de pass. Natti passt de bal zonder na te denken. Mata rent richting de bal. Mata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Quattrocchi onderschept slim de pass. Tison onderschept slim de pass. Tison speelt de bal door. da Maria rent richting de bal. da Maria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Natti met de inworp. Cioban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioban passt de bal in één keer door. da Maria is nu in balbezit. da Maria schiet op doel. Álvarez de Eulate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Tison met een sublieme pass. Mata rent richting de bal. Cioban met een sublieme pass. da Maria is nu in balbezit. da Maria draait met de bal, schiet en ... Álvarez de Eulate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCEB 31%, FVT 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCEB - FVT 0:0

46e minuut.
Soldado komt het veld opgelopen. Gewinner komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Inworp. Soldado met de inworp. Cioban geeft een hoge lob. Mata springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - FVT 1:0

62e minuut.
Streit is nu in balbezit. Streit passt de bal in één keer door. Anzuino is nu in balbezit. da Maria verovert de bal door een tackle van achteren. da Maria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCEB 40%, FVT 60%.
SCEB - FVT 1:0