Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Panti Putra FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5664
Panti Putra FC FC KRÁLOVO POLE
MODIFST Tactiek RADEGAST
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
55.7 gemiddelde waardering 46.4
formidable Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Leszek probeert naar een medespeler te passen. Caramarin is nu in balbezit. N`Dione begaat een overtreding. N`Dione krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Vráblík kopt de bal weg. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hutagaol. Berteloot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kousalík neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rinaldi bokst de bal weg.

21e minuut.
Ebbing is nu in balbezit. Batta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ebbing raakt geblesseerd tijdens het duel. Prihatin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fryml werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - FC KRÁLOVO POLE 1:0

22e minuut.
Pangkatana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangkatana passt de bal in één keer door. N`Dione probeert naar een medespeler te passen. Ebbing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebbing haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fryml verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin passt de bal zonder na te denken. Berteloot rent richting de bal. Berteloot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Panti Putra FC - FC KRÁLOVO POLE 1:1

32e minuut.
Wanggai is nu in balbezit. Wanggai geeft een lange en hoge pass. Prihatin kopt de bal weg. Ebbing heeft problemen om de bal te vangen. Ebbing schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - FC KRÁLOVO POLE 2:1

37e minuut.
Kousalík rent richting de bal. Ebbing onderschept slim de pass. Ebbing passt de bal in één keer door. Fort bereikt de bal nog maar net als eerste. Fort haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Wanggai geeft een lange en hoge pass. Caramarin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pangkatana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pangkatana krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Manolache met een sublieme pass. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin passt de bal in één keer door. Vráblík rent richting de bal. Vráblík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panti Putra FC 48%, FC KRÁLOVO POLE 52%.
Panti Putra FC - FC KRÁLOVO POLE 2:1

48e minuut.
Berteloot onderschept slim de pass. Wanggai onderschept slim de pass. Wanggai geeft de bal voor. Ebbing is nu in balbezit. Ebbing schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - FC KRÁLOVO POLE 3:1

49e minuut.
Manolache geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pangkatana met de inworp. Leszek geeft een lange en hoge pass. Prihatin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Hykl rent richting de bal. Hykl passt de bal met de wreef. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - FC KRÁLOVO POLE 3:2

73e minuut.
Ebbing onderschept slim de pass. Ebbing passt de bal met de wreef. Fort bereikt de bal nog maar net als eerste. Fort geeft een lange en hoge pass. Ebbing krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Buitenspel voor Berteloot. Goede buitenspelval van de verdediging. Hutagalung komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Fort is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koudela. Fort raakt geblesseerd tijdens het duel. Jatinegara met een snel genomen vrije trap. Manolache kopt de bal weg. Královec is nu in balbezit. Leszek onderschept slim de pass. Leszek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prihatin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kousalík passt de bal met de wreef. Caramarin rent richting de bal. Caramarin passt de bal met de wreef. Vráblík is nu in balbezit. Vráblík schiet op doel. Rinaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panti Putra FC 48%, FC KRÁLOVO POLE 52%.
Panti Putra FC - FC KRÁLOVO POLE 3:2