Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Garden
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5523
Orionci Semen Bremen
payaan532 Tactiek Alas U
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
58.7 gemiddelde waardering 60.2
very good Schieten solid
formidable Passen solid
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lenormand rent richting de bal. Lenormand geeft de bal voor. Mrdak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - Semen Bremen 1:0

6e minuut.
Eskurza met een sublieme pass. Lenormand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenormand passt de bal zonder na te denken. Mrdak rent richting de bal. Mrdak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Loayza controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tocagaita maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Estevez rent richting de bal. Mrdak verovert de bal door een tackle van achteren. Mrdak schiet op doel. Baleato bokst de bal weg.

18e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenormand verovert de bal door een tackle van achteren. Lenormand geeft een hoge lob. Mrdak rent richting de bal. Mrdak schiet op doel. Baleato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Inworp. Lenormand met een snelle inworp. Mirić geeft een lange en hoge pass. Mrdak is nu in balbezit. Mrdak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - Semen Bremen 2:0

25e minuut.
Eskurza passt de bal zonder na te denken. Lenormand rent richting de bal. Lenormand passt de bal in één keer door. Mrdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zelenski kopt de bal weg. Daar is Mrdak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estevez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdak verovert de bal door een tackle van achteren. Mrdak draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Conde kopt de bal weg. Klungelig pakt Arriondo de bal. Lenormand geeft een lange en hoge pass. Mrdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dufour geeft een hoge lob. Zaballa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdak onderschept slim de pass. Mrdak haalt uit met een fantastische trap. Baleato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - Semen Bremen 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orionci 32%, Semen Bremen 68%.
Orionci - Semen Bremen 3:0

48e minuut.
Mititelu passt de bal in één keer door. Eskurza rent richting de bal. Mrdak is nu in balbezit. Mrdak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - Semen Bremen 4:0

53e minuut.
Eskurza kopt de bal weg. Conde is nu in balbezit. Estevez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelenski rent richting de bal. Zelenski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mirić geeft een hoge lob. Mrdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Estevez zijn tegenspeler op de grond. Estevez krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Klungelig pakt Laserda de bal. Gortan is nu in balbezit. Gortan geeft een lange en hoge pass. Mrdak rent richting de bal. Mrdak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Estevez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdak onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaballa. Mrdak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Mititelu passt de bal zonder na te denken. Mrdak is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Zaballa ... Strafschop! Zaballa krijgt een gele kaart. Mrdak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zelenski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Baleato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - Semen Bremen 5:0

78e minuut.
Tocagaita kopt de bal weg. Mirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirić speelt de bal door. Zelenski is nu in balbezit. Zelenski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lenormand geeft een hoge lob. Estevez kopt de bal weg. Eskurza speelt de bal door. Mrdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mirić geeft een hoge lob. Mrdak kan de bal niet met de borst controleren. Estevez is nu in balbezit. Mrdak verovert de bal door een tackle van achteren. Mrdak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orionci 25%, Semen Bremen 75%.
Orionci - Semen Bremen 5:0