Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:35
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: DiiLGanG Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4433
Gryf Bielawa Paisanos FC
piec-dwa 1 -2 Tactiek N-442DefRgtBack
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 50.6
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Saramet geeft de bal voor. Baiano heeft problemen om de bal te vangen. Signori is nu in balbezit. Signori haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Obregón de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. Ortuño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - Paisanos FC 1:0

7e minuut.
Cumana passt de bal met de wreef. Baiano rent richting de bal. Krychowiak maakt een afschuwelijke overtreding. Krychowiak krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Inworp. Macieszczuk met de inworp. Krychowiak geeft de bal voor. Signori bereikt de bal nog maar net als eerste. Signori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - Paisanos FC 2:0

15e minuut.
Krychowiak probeert naar een medespeler te passen. Macieszczuk rent richting de bal. Cumana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cumana krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet passt de bal in één keer door. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Signori rent richting de bal. Signori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Corvalán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuchta. Corvalán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cikatić met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Nemere de bal. Harangozó bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemere onderschept slim de pass. Nemere haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Signori verovert de bal door een tackle van achteren. Jeliński is nu in balbezit. Signori is nu in balbezit. Signori schiet op doel. Ortuño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - Paisanos FC 3:0

35e minuut.
Buscaglioni geeft de bal voor. Inworp. Baiano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Nemere de bal. Nemere geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Signori verovert de bal door een tackle van achteren. Signori passt de bal zonder na te denken. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Saramet speelt de bal door. Krychowiak rent richting de bal. Krychowiak speelt de bal door. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Bielawa 51%, Paisanos FC 49%.
Gryf Bielawa - Paisanos FC 3:0

50e minuut.
Cumana geeft de bal voor. Klungelig pakt Baiano de bal. Krychowiak kopt de bal weg. Signori bereikt de bal nog maar net als eerste. Signori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kuchta heeft problemen om de bal te vangen. Kuchta geeft een lange en hoge pass. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. Ortuño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - Paisanos FC 4:0

62e minuut.
Bosančić komt het veld opgelopen. Aniszewski komt het veld opgelopen. Cazenave komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Krychowiak rent richting de bal. Met opzet legt Baiano zijn tegenspeler op de grond. Krychowiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Krychowiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Signori maakt een snoekduik en kopt de bal. Cazenave bokst de bal weg.

79e minuut.
Harangozó geeft een hoge lob. Saramet rent richting de bal. Saramet passt de bal in één keer door. Signori heeft problemen om de bal te vangen. Signori draait met de bal, schiet en ... Cazenave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Signori bereikt de bal nog maar net als eerste. Signori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Harangozó geeft een hoge lob. Macieszczuk kopt de bal weg. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - Paisanos FC 5:0

90e minuut.
Esquivel kopt de bal weg. Saramet geeft een hoge lob. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński schiet op doel. Cazenave maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - Paisanos FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Bielawa 47%, Paisanos FC 53%.
Gryf Bielawa - Paisanos FC 6:0