Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Edremit spor Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2485
Edremit spor Turaneli
Attack Tactiek turaneli
67% Balbezit 33%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 31.8
zeer goed Schieten matig
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Satyga rent richting de bal. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela speelt de bal door. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Piotrowicz geeft de bal voor. Satyga is nu in balbezit. Satyga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz schiet op doel. Capota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Turaneli 1:0

8e minuut.
Piotrowicz probeert naar een medespeler te passen. Securi rent richting de bal. Securi passt de bal met de wreef. Satyga rent richting de bal. Satyga draait met de bal, schiet en ... Capota bokst de bal weg. Klungelig pakt Álvarez Echevarría de bal. Satyga is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Turaneli 2:0

12e minuut.
Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz geeft een hoge lob. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Capota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Turaneli 3:0

15e minuut.
Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz passt de bal in één keer door. Securi speelt de bal door. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Turaneli 4:0

18e minuut.
Satyga passt de bal zonder na te denken. Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft de bal voor. Satyga krijgt zijn hoofd ertegen. Capota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Turaneli 5:0

21e minuut.
Securi met een sublieme pass. Klungelig pakt Mitran de bal. Mitran geeft een hoge lob. Satyga is nu in balbezit. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Capota bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Securi rent richting de bal. Daar is Sæverud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sæverud passt de bal zonder na te denken. Securi rent richting de bal. Securi schiet op doel. Capota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Satyga is nu in balbezit. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Capota bokst de bal weg. Álvarez Echevarría is nu in balbezit. Securi verovert de bal door een tackle van achteren. Securi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Turaneli 6:0

26e minuut.
Piotrowicz geeft de bal voor. Ragi probeert de bal aan de voet te houden. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga draait met de bal, schiet en ... Capota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Satyga passt de bal zonder na te denken. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz geeft de bal voor. Satyga heeft problemen om de bal te vangen. Satyga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Jarni probeert naar een medespeler te passen. Mitran rent richting de bal. Mitran geeft een lange en hoge pass. Satyga rent richting de bal. Satyga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Securi passt de bal zonder na te denken. Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft de bal voor. Satyga is nu in balbezit. Satyga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Capota met een sublieme pass. Koszyc kopt de bal weg. Securi probeert naar een medespeler te passen. Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft een lange en hoge pass. Capota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Turaneli 7:0

43e minuut.
Tetwin is nu in balbezit. Satyga onderschept slim de pass. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi schiet op doel. Capota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Turaneli 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 29%, Turaneli 71%.
Edremit spor - Turaneli 8:0

46e minuut.
Securi verovert de bal door een tackle van achteren. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Echevarría begaat een overtreding. Álvarez Echevarría krijgt een gele kaart. Satyga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Satyga wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Mitran heeft problemen om de bal te vangen. Mitran geeft een lange en hoge pass. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Capota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Turaneli 9:0

51e minuut.
Mitran geeft een hoge lob. Klungelig pakt Satyga de bal. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Capota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Turaneli 10:0

53e minuut.
Sæverud bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi verovert de bal door een tackle van achteren. Securi passt de bal in één keer door. Piotrowicz geeft een lange en hoge pass. Satyga krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Eftimescu onderschept slim de pass. Eftimescu geeft een hoge lob. Satyga rent richting de bal. Securi is nu in balbezit. Securi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Mitran speelt de bal door. Jarni is nu in balbezit. Jarni speelt de bal door. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Koszyc met een sublieme pass. Eftimescu met een sublieme pass. Koszyc met een sublieme pass. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Piotrowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tanel komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Sæverud de bal. Ragi is nu in balbezit. Tanel verovert de bal door een tackle van achteren. Satyga heeft problemen om de bal te vangen. Satyga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Jarni probeert naar een medespeler te passen. Álvarez Echevarría is nu in balbezit. Securi onderschept slim de pass. Securi draait met de bal, schiet en ... Capota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Koszyc verovert de bal door een tackle van achteren. Varela rent richting de bal. Varela geeft een lange en hoge pass. Pancotti is nu in balbezit. Pancotti schiet op doel. Escanilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Satyga probeert naar een medespeler te passen. Tanel is nu in balbezit. Tanel met een sublieme pass. Satyga is nu in balbezit. Satyga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tanel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lambasi controleert de bal met de borst. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga schiet op doel. De bal raakt de paal. Jarni rent richting de bal. Jarni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Koszyc geeft een lange en hoge pass. Daar is Jarni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satyga is nu in balbezit. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Capota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Turaneli 11:0

87e minuut.
Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga passt de bal met de wreef. Jarni rent richting de bal. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Matkó met de inworp. Daar is Pancotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pancotti geeft een lange en hoge pass. Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - Turaneli 11:1

89e minuut.
Securi verovert de bal door een tackle van achteren. Securi met een sublieme pass. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mitran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitran geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 28%, Turaneli 72%.
Edremit spor - Turaneli 11:1