Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 00:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Olímpico de Roma
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4375
RomaFC ARSENAL MCBO
Nelson10 Tactiek TOTALFUT
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 36
goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


7e minuut.
Siewkowski rent richting de bal. Siewkowski geeft de bal voor. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ARSENAL MCBO 1:0

13e minuut.
Palacio is nu in balbezit. Palacio passt de bal met de wreef. Lugo probeert naar een medespeler te passen. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ARSENAL MCBO 2:0

26e minuut.
Rebolledo kopt de bal weg. Daar is Borboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ARSENAL MCBO 3:0

29e minuut.
Lugo is nu in balbezit. Rebolledo rent richting de bal. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo haalt uit met een fantastische trap. Peraza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ARSENAL MCBO 4:0

31e minuut.
Isnardi is nu in balbezit. Panita verovert de bal door een tackle van achteren. Panita geeft een hoge lob. Pak is nu in balbezit. Pak schiet op doel. Bosselin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Simonelli onderschept slim de pass. Simonelli geeft een hoge lob. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo draait met de bal, schiet en ... Peraza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ARSENAL MCBO 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 45%, ARSENAL MCBO 55%.
RomaFC - ARSENAL MCBO 5:0

46e minuut.
Quintanilha komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Inworp. Isnardi met een snelle inworp. Lugo geeft de bal voor. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Panita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugo is nu in balbezit. Lugo geeft een lange en hoge pass. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ARSENAL MCBO 6:0

65e minuut.
Isnardi rent richting de bal. Baolong onderschept slim de pass. Baolong met een sublieme pass. Pak rent richting de bal. Pak haalt uit met een fantastische trap. Bosselin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Palacio rent richting de bal. Palacio geeft een hoge lob. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo draait met de bal, schiet en ... Peraza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ARSENAL MCBO 7:0

68e minuut.
Doğan komt het veld opgelopen. Luzzatto komt het veld opgelopen. Aguirre komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Doğan passt de bal met de wreef. Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğan is nu in balbezit. Doğan haalt uit met een fantastische trap. Peraza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Doeltrap. Lusso komt het veld opgelopen. Naruszewicz komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Panita is nu in balbezit. Panita probeert naar een medespeler te passen. Lusso rent richting de bal. Lusso passt de bal in één keer door. Rebolledo rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ARSENAL MCBO 8:0

80e minuut.
Narwan komt het veld opgelopen. Buhić komt het veld opgelopen. Sadzawicki komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Scânteianu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguirre. Scânteianu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kordek met een snel genomen vrije trap. Narwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Narwan schiet op doel. Bosselin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ARSENAL MCBO 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 48%, ARSENAL MCBO 52%.
RomaFC - ARSENAL MCBO 8:1