Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: AC Buldogs Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7966
AC Buldogs MANOR TEAM
433 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 44.7
uitstekend Schieten matig
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


13e minuut.
Rajtár verovert de bal door een tackle van achteren. Grisák is nu in balbezit. Záhorský onderschept slim de pass. Záhorský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - MANOR TEAM 1:0

14e minuut.
Rajtár probeert naar een medespeler te passen. Bohovčík speelt de bal door. Vlk probeert naar een medespeler te passen. Hrčka is nu in balbezit. Hrčka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bonazolli geeft een lange en hoge pass. Vag probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grisák de bal onder controle te krijgen. Caneva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suryadi rent richting de bal. Suryadi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Alexander heeft problemen om de bal te vangen. Suryadi rent richting de bal. Suryadi geeft de bal voor. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Caneva bokst de bal weg.

32e minuut.
Grisák neemt vlug de vrije trap. Swarovski kopt de bal weg. Daar is Dranko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlk is nu in balbezit. Vlk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bonazolli met een snelle inworp. Taylor is nu in balbezit. Taylor met een sublieme pass. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský haalt uit met een fantastische trap. Caneva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Vag heeft problemen om de bal te vangen. Vag geeft de bal voor. Hrčka heeft problemen om de bal te vangen. Vlk is nu in balbezit. Vlk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Buldogs 47%, MANOR TEAM 53%.
AC Buldogs - MANOR TEAM 1:0

46e minuut.
Grisák passt de bal zonder na te denken. Rajtár controleert de bal met de borst. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský schiet op doel. Caneva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - MANOR TEAM 2:0

50e minuut.
Bonazolli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor geeft een lange en hoge pass. Suryadi rent richting de bal. Suryadi haalt uit met een fantastische trap. Caneva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Perrin geeft een lange en hoge pass. Suryadi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vag. Vag krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Suryadi rent richting de bal. Alexander is nu in balbezit. Alexander probeert naar een medespeler te passen. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Suryadi rent richting de bal. Grisák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suryadi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suryadi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Caneva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - MANOR TEAM 3:0

59e minuut.
Vag maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Hrčka de bal. Bohovčík met een sublieme pass. Vlk is nu in balbezit. Vlk haalt uit met een fantastische trap. Ogbodudu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyczko met de inworp. Alexander probeert naar een medespeler te passen. Suryadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryadi geeft een lange en hoge pass. Paal! Caneva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - MANOR TEAM 4:0

70e minuut.
Perrin kopt de bal weg. Bohovčík probeert naar een medespeler te passen. Dranko rent richting de bal. Vlk verovert de bal door een tackle van achteren. Vlk draait met de bal, schiet en ... Ogbodudu bokst de bal weg.

72e minuut.
Alexander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander geeft een lange en hoge pass. Daar is Bohovčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taylor rent richting de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Caneva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Žuvanić met een sublieme pass. Taylor rent richting de bal. Bacigal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bacigal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Buldogs 55%, MANOR TEAM 45%.
AC Buldogs - MANOR TEAM 4:0