Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: YUNUSLAR Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5685
YUNUSLAR FC Bram`s army
3-5-2 BENIM Tactiek Bram 1
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 48.2
average Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Keisi probeert naar een medespeler te passen. Fey is nu in balbezit. Fey passt de bal met de wreef. Hanusz rent richting de bal. Hanusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleia is nu in balbezit. Peleia passt de bal in één keer door. Hanusz heeft problemen om de bal te vangen. Hanusz draait met de bal, schiet en ... Preis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárányos verovert de bal door een tackle van achteren. Bárányos met een sublieme pass. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Jastrząb met een snelle inworp. Muntenuş is nu in balbezit. Fey verovert de bal door een tackle van achteren. Fey passt de bal met de wreef. Gorgos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Bram`s army 0:1

15e minuut.
Jastrząb rent richting de bal. Hanusz onderschept slim de pass. Peleia rent richting de bal. Peleia geeft een hoge lob. Gorgos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Peleia speelt de bal door. Bárányos probeert naar een medespeler te passen. Hanusz rent richting de bal. Hanusz draait met de bal, schiet en ... Stępiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Preis bokst de bal weg.

26e minuut.
Bárányos passt de bal met de wreef. Peleia bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleia met een sublieme pass. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. Preis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Keisi met een sublieme pass. Fey bereikt de bal nog maar net als eerste. Fey passt de bal in één keer door. Gorgos rent richting de bal. Gorgos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Muntenuş speelt de bal door. Peleia rent richting de bal. Peleia speelt de bal door. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 77%, Bram`s army 23%.
YUNUSLAR FC - Bram`s army 0:1

46e minuut.
Christ passt de bal zonder na te denken. Bárányos heeft problemen om de bal te vangen. Bárányos passt de bal met de wreef. Gorgos rent richting de bal. Gorgos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş passt de bal met de wreef. Bárányos speelt de bal door. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gürses speelt de bal door. Gorgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Stępiński verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusz is nu in balbezit. Stępiński onderschept slim de pass. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz schiet op doel. Preis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Broerse speelt de bal door. Stępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiński passt de bal in één keer door. Hanusz heeft problemen om de bal te vangen. Hanusz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Stępiński geeft een hoge lob. Mustaniemi geeft een lange en hoge pass. Gorgos kopt de bal weg. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. Preis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Şaş is nu in balbezit. Şaş passt de bal zonder na te denken. Peleia met een sublieme pass. Gorgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Bram`s army 0:2

71e minuut.
Christ met de inworp. Cămătaru is nu in balbezit. Peleia probeert naar een medespeler te passen. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Şaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peleia met een sublieme pass. Gorgos rent richting de bal. Gorgos haalt uit met een fantastische trap. Preis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Bárányos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peleia is nu in balbezit. Peleia met een sublieme pass. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bárányos passt de bal in één keer door. Daar is Peleia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peleia passt de bal met de wreef. Gorgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Preis trapt de bal weg. Broerse kopt de bal weg. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Broerse geeft een lange en hoge pass. Gorgos kopt de bal weg. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Bram`s army 0:3

90e minuut.
Broerse geeft de bal voor. Bárányos kopt de bal weg. Gürses heeft problemen om de bal te vangen. Gorgos verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgos geeft de bal voor. Preis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hanusz rent richting de bal. De bal raakt de paal. Hanusz rent richting de bal. Hanusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Bram`s army 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 79%, Bram`s army 21%.
YUNUSLAR FC - Bram`s army 0:4